Oglas
· · Komentari: 0
BORBENA

"Kada sam ugrožena GAĐAM DIREKTNO": Nataša Ninković otkrila detalje o odnosu sa suprugom Nenadom (FOTO)

Glumica Nataša Ninković nema problem da prizna mane

1647779231________________________________________________________________________________649888778989.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ natasaninkovic
Oglas

Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac zvanično su 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju.

Odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo je kada su sinovi kretali u treći razred osnovne škole.

Pročitajte još: SVA SAM U MASNICAMA I KRVAVIM PODEROTINAMA: Karleuši kostim napravio HAOS po telu tokom nastupa (FOTO/VIDEO)

Kao i svi drugi supružnici tokom godina nosili su se sa raznim nedaćama, puno je tu bilo ljubavi, briga, kompromisa, razmirica, o kojima je Nataša jednom prilikom govorila.

"Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g... Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča", ispričala je za "Story", a potom se dotakla i odnosa sa suprugom.

"Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini", izjavila.

Brak Nataše Ninković istina nije uvek bio skladan, što je normalno i slučaj je kod većine parova. S godinama, međutim, glumica i njen izabranik uspeli su da pomire senzibilitete i spoje različitosti. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas