· · Коментари: 0

"Када се уговор завршио, остала сам празних руку": Милица Павловић по прво пут о сарадњи са ГРАНДОМ И САШОМ ПОПОВИЋЕМ (ФОТО)

Каријеру је започела у "Звездама Гранда", а сада се осврнула на сарадњу са Сашом Поповићем откривајући мање познате детаље

1677403500_milicap.jpg
Фото: АТА имагес

Милица Павловић, без сваке сумње, постигла је огроман успех што је резултат њеног великог труда и одрицања. Каријеру је започела као такмичарка у "Звездама Гранда", а сада је открила који моменат сматра прекретницом у својој каријери:

- Има их више, али оно што ми као неки мозаик изађе испред очију је моменат када сам дошла у финале Звезде Гранда и моменат када сам решила да се борим, јер никада нисам желела да трајем само пет минута. Онда када сам снимила први албум, где је свака песма била екранизована, то до тада није био случај нигде. Моменат да наставим да избацујем албуме - открила је Милица у емисији "Први ред" која се емитује на телевизији К1 и и по први пут открива због чега су њене песме уклоњене са званичног Јутјуб канала:

- Сви моји фонограми И моја дискографија три албума су остала у власништву Гранда. Мене то јако боли и то знају сви у Гранду. Јако сам била изричита по том питању , јер сам све сама уложила у те албуме, песме И спотове,  никада ми нико , сем те једне песме Поповић, која ми је следовала као финалисти, није дао, ни поклонио. Болно ми је да ја немам ништа од те дискографије, јер је то њихова својина. Ни то ме није пољуљало, наставила сам да се борим. У моменту када излазим из тог деветогодишњег уговора, некако сам празних руку. Сада опет идемо из почетка. Сви су ми говорили да останем на том Јутјуб каналу, али ја ако останем ту, опет неко има шапу над њим. Било ми је болно, али сам захвална Гранду што ми је пружена таква прилика, али сам у том моменту била јако пољуљана. На последњем састанку који сам имала у Гранду, рекла сам само да желим да наставим ту моју дискографију. Није био проблем ни платити. али  верујем да Саша Поповић има добар разлог због чега ми није уступио тај Јутјуб канал и да је оправдан. Верујем у доброту човека. Велика борба је била да ја на новом Јутјуб каналу полазим од нуле И објавим овај нови албум , који је мене приватно разнео, а то је губитак моје две највољеније особе. Ту нисам себи дозволила да направим већу паузу, јер сам знала да би ме она могла коштати психичког здравља, али И каријере, јер када бих ја ушла у то, да патим на начин на који умем И како се генерално тугује, питање би било да ли би могла да се вратим, јер би то трајало дужи временски период, а имам људе који ме воле И поштују. Они су ми помогли да све то препродим И да тај бол остане у срцу, а да ја останем она њихова Милица Павловић.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.