Oglas
· · Komentari: 0

"Kada se ugovor završio, ostala sam praznih ruku": Milica Pavlović po prvo put o saradnji sa GRANDOM I SAŠOM POPOVIĆEM (FOTO)

Karijeru je započela u "Zvezdama Granda", a sada se osvrnula na saradnju sa Sašom Popovićem otkrivajući manje poznate detalje

1677403500_milicap.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Milica Pavlović, bez svake sumnje, postigla je ogroman uspeh što je rezultat njenog velikog truda i odricanja. Karijeru je započela kao takmičarka u "Zvezdama Granda", a sada je otkrila koji momenat smatra prekretnicom u svojoj karijeri:

- Ima ih više, ali ono što mi kao neki mozaik izađe ispred očiju je momenat kada sam došla u finale Zvezde Granda i momenat kada sam rešila da se borim, jer nikada nisam želela da trajem samo pet minuta. Onda kada sam snimila prvi album, gde je svaka pesma bila ekranizovana, to do tada nije bio slučaj nigde. Momenat da nastavim da izbacujem albume - otkrila je Milica u emisiji "Prvi red" koja se emituje na televiziji K1 i i po prvi put otkriva zbog čega su njene pesme uklonjene sa zvaničnog Jutjub kanala:

- Svi moji fonogrami I moja diskografija tri albuma su ostala u vlasništvu Granda. Mene to jako boli i to znaju svi u Grandu. Jako sam bila izričita po tom pitanju , jer sam sve sama uložila u te albume, pesme I spotove,  nikada mi niko , sem te jedne pesme Popović, koja mi je sledovala kao finalisti, nije dao, ni poklonio. Bolno mi je da ja nemam ništa od te diskografije, jer je to njihova svojina. Ni to me nije poljuljalo, nastavila sam da se borim. U momentu kada izlazim iz tog devetogodišnjeg ugovora, nekako sam praznih ruku. Sada opet idemo iz početka. Svi su mi govorili da ostanem na tom Jutjub kanalu, ali ja ako ostanem tu, opet neko ima šapu nad njim. Bilo mi je bolno, ali sam zahvalna Grandu što mi je pružena takva prilika, ali sam u tom momentu bila jako poljuljana. Na poslednjem sastanku koji sam imala u Grandu, rekla sam samo da želim da nastavim tu moju diskografiju. Nije bio problem ni platiti. ali  verujem da Saša Popović ima dobar razlog zbog čega mi nije ustupio taj Jutjub kanal i da je opravdan. Verujem u dobrotu čoveka. Velika borba je bila da ja na novom Jutjub kanalu polazim od nule I objavim ovaj novi album , koji je mene privatno razneo, a to je gubitak moje dve najvoljenije osobe. Tu nisam sebi dozvolila da napravim veću pauzu, jer sam znala da bi me ona mogla koštati psihičkog zdravlja, ali I karijere, jer kada bih ja ušla u to, da patim na način na koji umem I kako se generalno tuguje, pitanje bi bilo da li bi mogla da se vratim, jer bi to trajalo duži vremenski period, a imam ljude koji me vole I poštuju. Oni su mi pomogli da sve to preprodim I da taj bol ostane u srcu, a da ja ostanem ona njihova Milica Pavlović.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas