Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦВЕТА ЉУБАВ

"КАДА ТАТА ИЗНЕНАДИ МАМУ": Софија Милошевић добила НАЈРОМАНТИЧНИЈИ поклон од Луке Јовића - Ево шта је прокоментарисала девојка Кристијана Роналда (ФОТО)

Манекенка Софија Милошевић ужива у браку са фудбалером Луком Јовићем и с времена на време подели део интиме са пратиоцима.

1635925051_pjimage--11-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/софијамило
Oglas

Овог пута, Софија је на Инстаграму открила како то изгледа када Лука одлучи да је изненади.

Прочитајте још: ЗАР ДА СЕ СМЕЈЕ НАКОН ШТО ЈЕ УПУЦАО КОЛЕГИНИЦУ? Супруга Алека Болдвина окачила фотографију и РАЗБЕСНЕЛА америчку јавност (ФОТО)

Цвеће за маму

Објавила је фотографију из свог дома у Шпанији, на којој се виде гомиле посуда са ружама у најразличитијим бојама. Уз фотографију је написала: "Када тата одлучи да изненади маму".

У центру фотографије се нашао и њихов син Алексеј.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/софијамило

Оно што је привукло највећу пажњу је коментар, ни мање ни више, него од девојке Кристијана Роналда, Георгине Родригез, која је ставила срце испод фотографије.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/софијамило

Софија Милошевић је недавно обелоданила радосне вести и открила да је по други пут у другом стању и да поново чекају дечака.

- Стално размишљам у какав свет доносим своју децу, у каквом ће окружењу стасавати, да ли ћу успети да их усмерим на прави пут, а ту је и комплексно питање васпитања, како да им пружиш све, а да их не ушушкаш превише па да им то штети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Мене су уз маму подизали и моји бака и дека, то су најбоље особе које сам икад срела и они су ме научили основним вредностима које желим да пренесем својим синовима - рекла је Софија и додала:

- Пре свега желим да буду добри људи, али да буду и борбени, да раде на свом усавршавању у ком год смеру отишли. Да буду добро информисани јер мислим како је данас веома важно одолети манипулацијама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Желим да буду несебични, да поштују и вреднују жене, и мене, и све око себе.

Не знам какав ће бити њихов карактер, али трудићу се да их усмерим колико могу, што се жена тиче, да их третирају онако како ја волим да мене неко третира: да буду пажљиви, несебични, да се труде и да су им важне праве вредности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas