· · Komentari: 0
CVETA LJUBAV

"KADA TATA IZNENADI MAMU": Sofija Milošević dobila NAJROMANTIČNIJI poklon od Luke Jovića - Evo šta je prokomentarisala devojka Kristijana Ronalda (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević uživa u braku sa fudbalerom Lukom Jovićem i s vremena na vreme podeli deo intime sa pratiocima.

1635925051_pjimage--11-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

Ovog puta, Sofija je na Instagramu otkrila kako to izgleda kada Luka odluči da je iznenadi.

Pročitajte još: ZAR DA SE SMEJE NAKON ŠTO JE UPUCAO KOLEGINICU? Supruga Aleka Boldvina okačila fotografiju i RAZBESNELA američku javnost (FOTO)

Cveće za mamu

Objavila je fotografiju iz svog doma u Španiji, na kojoj se vide gomile posuda sa ružama u najrazličitijim bojama. Uz fotografiju je napisala: "Kada tata odluči da iznenadi mamu".

U centru fotografije se našao i njihov sin Aleksej.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

Ono što je privuklo najveću pažnju je komentar, ni manje ni više, nego od devojke Kristijana Ronalda, Georgine Rodrigez, koja je stavila srce ispod fotografije.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević je nedavno obelodanila radosne vesti i otkrila da je po drugi put u drugom stanju i da ponovo čekaju dečaka.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija i dodala:

- Pre svega želim da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe.

Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.