· · Коментари: 0
МОТИВАЦИЈА

КАКО ДА ВАМ СРЕЋА КРЕНЕ У СУСРЕТ: Тајна Мерил Стрип лежи у томе да обратите пажњу на само 1 знак!

Цитати Глумице Мерил Стрип су невероватна мотивација женама широм света - ево како по њеном рецепту да пронађете пут среће и успеха

1675844271_profimedia-0468514327-Maeril-Strip.jpg
Пхото: Профимедиа

Глумицу Мерил Стрип многи критичари сматрају за једну од најбољих. Номинована је 21 пут за Оскара, 3 је освојила, а осим што је сјајна уметница, цитати Мерил Стрип су инспирација за многе жене - откривају како да остварите срећу и успех, а да увек останете своји.

Њене мисли и цитати служе женама широм света као мотивација да остваре своје снове, а не изгубе свест да је поред материјалног, важније оно што је изнутра - наше моћно и невероватно унутрашње ја.

У једном од својих изјава Мерил Стрип је истакла како пронаћи свој срећан пут у животу:

'' Важно је да никада не игноришете тај моћни унутрашњи глас који вам поручује у ком правцу треба да кренете. Не дозволите да га ућуткају критике и ставови окружења, не дозволите да вам други кроје живот и да вас страхови блокирају. Живите слободно у складу са својим бићем, својом интуицијом - нека нова врата живота отвориће се пред вама. И знаћете да је то то.''

 

Која је формула за успех и срећу према Мерил Стрип:

" Развијајте оно што радите, оно чему се посвећујете у свету. Формула среће и успеха је да будете заправо своји, на најживописнији могући начин. Интегришите оно у шта верујете у сваку област свог живота. Усмерите своје срце на тај посао и тражите највише и најбоље од свих осталих."

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.