Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
водитељка

Како данас изгледа водитељка некада најпопуларнијег квиза? Многима је изазивала страх, сигурно је се сећате (ФОТО)

Сандра Лалатовић водила је квиз "Најслабија карика".

1634049281_Untitled.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / БК Квизови
Oglas

- Из недеље у недељу гледамо пет милиона динара, али досада нико није успео да им се приближи. Упознајмо такмичаре - овим речима је Сандра Лалатовић - данас Черин, поздрављала гледаоце у хит квизу који се емитовао на БК телевизији. Сигурно сте добро запамтили водитељку која данас овако изгледа.

Фото: yоутубе/ принтсцреен

Бритка на језику, занимљива, "страх и трепет" на малим екранима, омиљена међу гледаоцима, заштитни знак квиза, професионална... Сви ови описи пратили су Сандру док је водила "Најслабију карику". Укратко, била је водитељка коју сте морали да приметите. ТВ публика је ново издање квиза чекала и због надметања у знању, али и због Сандре и њеног упечатљивог телевизијског наступа.

- Приватно сам строга онда када ситуација то захтева, а углавном сам врло отворена и непосредна. Мада, умем понекад и да прећутим јер, знате како се каже: "Бити искрен је лепо и поштено, а рећи баш све сто мислиш је неваспитано", одговорила је водитељка 2006. за један дневни лист, док је на питање да ли је икада глумила строгоћу, одговорила:

Прочитајте још: Откривено: Ево како је Цецин дечко добио улогу у филму!

- Нисам глумила, јер и изгледам помало строго и, кажу, прилично ауторитативно. Мада, дешавало се да ме такмичари насмеју, па сам тада морала да се потрудим да останем озбиљна.... Мислим да су се такмичари више плашили својих погрешних одговара за које сам се ја после "хватала" у разговору са њима, него мене саме. Било је и оних који нису смели да узврате управо зато јер нису били сигурни да ли ће моћи да изађу на крај са мојим тумачењима њихових грешака - каже Сандра.

Сандра Лалатовић (Черин) водила је касније емисије "Папрацо лов", "Кртица", Прељубници".

Када је у питању њен приватни живот, зна се да је удата за менаџера Ивана Черина са којим има ћерку, и и  даље се бави новинарством.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas