Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је изгледала Senidah пре ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Фотографија коју никада нисте имали прилике да видите (ФОТО)

Данас је велика регионална звезда

1656416557_senidahh.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/сенида_х
Oglas

Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, у последњих пар година стекла је огромну популарност када је избацила бројне хитове који су скупили вишемилионске прегледе на платформи Јутјуб. Музиком је званичбно кренула да се брави пре 12 година, а њен први сингл носи назив "Пустиња".

На свом Инстаграм профилу објавила је фотографију стару више од две деценије, када је имала свега 16 година. На слици позира у црном бикинију на плажи.

Прочитајте још: Роналдова жена срушила мит о САВРЕШНИМ ТЕЛИМА након ПОРОЂАЈА: Георгина показала сву лепоту "несавршености" (ФОТО)

"Први дан лета 21 годину касније", додала је у опису.

Комплименти одушевљених фанова само су се ређали - "Wоw", "Била и остала пелепа", "Бомба"..

Певачица је у априлу напунила 37 година и синоним је за оригиналност, упечатљив стил и аутентичност. Њени модни одабири у рангу су светских звезда.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Једна је од наомиљенијих глумица из серије "СРЕЋНИ ЉУДИ" (ФОТО)

О њеном пореклу доста се писало, а она је једном приликом изјавила:

"Ја сам Словенка црногорског порекла. Има истине у томе да сам ретка зверка", открила је за словеначки Базар једном приликом. Поред музике, велика страст јој је и читање књига.

Лепа Сенида признала је једном приликом да није очекивала успех који је постигла у региону. Подсећамо, након хита "Слађана" кренуо је њен вртоглави успон у каријери.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas