Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је принцеза Дајана спасила чувену глумицу? Потез који потврђује да је она заиста чувала леђа женама широм света

Још једна прича о великудушности принцезе Дајане

1699539029_Foto-Profimedia-princeza-Dajana.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумачка дива и певачица Барбара Стрејсенд у својим мемоарима је "Зовем се Барбара", поделила разне занимљиве тренутке из своје каријере.

Читаоцима је открила и разне до сад непознате тајне из брака са Џејмсом Бролином, али и како су изгледали њени сусрети с члановима краљевске породице.

Још раније је славна глумица открила да је, пре него што је упознао Дајану, краљ Чарлс показивао велико занимање за њу те да јој је слао цвеће из свог врта. У шали је рекла да је могла да постане прва јеврејска принцеза, но у мемоарима је открила да ју је права британска принцеза заиста импресионирала.

Стрејсенд је била импресионирана Дајаниним радом на дестигматизацији ХИВ-а, а сусреле су се на лондонској премијери филма "Господар плиме" 1992. године.

Те вечери је принцеза Дајана повукла потез који ју је уверио да она заиста чува леђа женама широм света, а тако и њој.

Шлиц на њеној сукњи мало се спустио док је седела, а принцеза је приметила малу неправилност па је одмах кренула да је закопчава како се певачица не би осрамотила пред гомилом људи у лондонском позоришту.

- Шлиц на мојој сукњи се мало спустио док сам седела, а она је то приметила и брзо ми га почела закопчавати док сам устајала - написала је у мемоарима.

Уз то, принцеза Дајана тада ју је упитала да ли зна колико је дивна, а Стрејсенд признаје да ју је то питање тада шокирало, а да одговор не зна ни данас.

- Тада то сигурно нисам знала. Знам ли то данас? Нисам сигурна... можда мало. Мислила сам да је Дајана дивна. Питам се да ли је знала колико је дивна - написала је Стрејсенд.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas