· · Коментари: 0
певач

"Како ствари стоје опет ћу на операцију": Дарко Лазић објаснио у каквом је здравственом стању

Дарко Лазић мора да реши проблеме који су настали као последица саобраћајне незгоде

1650899598_039efe9d004dfd55b42983e154a862a0168a0d9b.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Певач Дарко Лазић је крајем 2018. године имао тешку саобраћајну несрећу након које се дуго опорављао. Успео је поново да стане на ноге и готово се у потпуности опорави, али постоје ствари које му још увек праве проблем:

Дарко каже да има проблем са раменом, а приметио је када је почео да тренира:

- Леђа и лево раме су ми правили проблем, али у односу на све остало то ми је најмање сметало. Лепо сам се опорављао, све је било како треба, али сада када сам почео да тренирам видим да руку не могу да померам како треба, јако ме боли. Нешто очигледно није срасло како треба, па су ми лекари рекли да морам на детаљан преглед, али како ствари стоје опет ћу на операцију - рекао је Дарко за "Свет".

Прочитајте још: Ана Николић присетила се тешких момената који су обележили њен живот: Неке Ускрсе памти по великој туги

После незгоде било је најпрече да се среде озбиљне повреде које су биле изузетно опасне:

- До сада смо сређивали само ургентне повреде, оне најкритичније, али сад су на ред дошле у ове које дуго тињају, али сам их некако трпео.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.