Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
КРАЈ ЉУБАВИ

КАЛИНА КОВАЧЕВИЋ СЕ РАЗВЕЛА ПО ДРУГИ ПУТ: Оставила научника из ЦЕРН-А, а ево шта је разлог (ФОТО)

Глумица Калина Ковачевић ставила тачку на велику љубав

1648462110_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Глумица Калина Ковачевић има двоје деце из једне брачне и једне ванбрачне заједнице.

Калина је сада први пут проговорила о раскиду ванбрачне везе са Владимиром Рековићем, са којим је добила другу ћерку. Она је раније, у емисији "Шок ток", само споменула да "није удата и да живи сама са двоје деце", а сада је испричала и због чега је дошло до прекида везе са њеним доскорашњим партнером. 

Прочитајте још: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

- С бившим партнером сам се разишла јер сам схватила да је боље да будем сама него у вези која ме не испуњава. Међутим, од љубави не одустајем. Десиће ми се нова, сигурна сам, јер какав је то живот без љубави? Ако је нешто окончано, не мора да значи да је било неуспешно. То не значи да сад нисам срећна и испуњена. И те како јесам - рекла је глумица за магазин "Глориа".

Она је затим додала да сматра да жена и у заједници са партнером треба да остане независна.

- Многе жене су убеђене да ће доласком партнера успети да реше све животне проблеме, или се, уколико га немају, сматрају усамљеним и тужним. Али то не треба да буде тако. Јер ако имате квалитетан и испуњен живот, пријатеље и посао који волите, хобије који вас чине срећним, није вам нужно потребна и љубав партнера. Најважније је да имате слободу да будете самостални у сваком смислу. То подразумева финансијску независност, као и слободу говора, да нико никог не ограничава, јер нажалост живимо у таквом времену где су многе слободе ускраћене, иако се представља као да нису - истакла је Калина.

Прочитајте још: ЖИВЕЛА У БЕДИ, А ДАНАС УЖИВА СА ПЛЕМИЋЕМ У ЛУКСУЗУ: Истина о трагичном детињству добитнице Оскара, Џесике Честејн

Иначе, Рековић је један од наших најуспешнијих научника, који је запослен на швајцарском универзитету ЦЕРН. Пар се растао, а животе су подредили заједничком одгајању трогодишње ћерке Анике.

Фото: Милена Анђела

Како су даље наводили медији, он је рођен у Прибоју, али је живео и у Ужицу, на више места у Сједињеним Америчким Државама, док је докторирао на Универзитерту у Новом Мексику. Област његовог интересовања је физика високих енергија, а веома је истакнут стручњак на овом пољу.

Глумица је претходно, у браку са Радетом Ћалдовићем, добила ћерку Миону.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas