Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛАДНА И СИРОМАШНА

ЖИВЕЛА У БЕДИ, А ДАНАС УЖИВА СА ПЛЕМИЋЕМ У ЛУКСУЗУ: Истина о трагичном детињству добитнице Оскара, Џесике Честејн

Глумица Џесика Честејн заслужено је добила Оскара за најбољу глумицу за улогу у филму "Очи Тами Феј"

1648458770_pjimage---2022-03-28T111231.228.jpg
Фото: EPA
Oglas

Када неко помисли на Џесику Честејн, две ствари обично падају на памет — снажне, отворене жене које она приказује на великом екрану и њена стварна страст према друштвено-политичком активизму. Након скандала о сексуалном недоличним понашањем осрамоћеног холивудског холивудског могула Харвија Вајнстина 2017, Честејнова је била једна од најгласнијих заговорника покрета #МеТоо. "Упозорена сам од почетка. Приче су биле свуда. Негирати то значи створити окружење да се то понови", твитовала је тада Честејнова.

Прочитајте још: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

Џесика је такође водила кампању за праведну плату међу женама у својој индустрији и њиховим мушким колегама. Њено оснаживање других жена је још више похвално с обзиром на њено бурно рано детињство.

Породица Џесике Честејн није имала шта да једе

Иако је похађала драмску школу Џулијард и удала се за италијанског племића Ђана Луку Пасија де Препосула, Џесика Честејн је одрасла у много другачијој, суровој стварности. Како је у јануару изјавила за  Тајмс, одрасла је у крајњем сиромаштву. „Не причам много о томе, али било је то заиста... није оно што бисте очекивали“, рекла је глумица. „Када ме људи виде, мислим да очекују другачију позадину од мене. Честејн је открила да је у недостатку материјалних ствари „као што је чак и храна“, она „одрасла са много огорчености“.

Прочитајте још: НИКО НИЈЕ ЗНАО ДА ЈЕ ОНА МАЈКА ЧУВЕНЕ СРПСКЕ ГЛУМИЦЕ: Преминула од карцинома у 40. години, на врхунцу глумачке каријере (ФОТО)

Глумица је раније 2017. говорила за Евенинг Стандард о томе како је њена мајка понекад крала како би прехранила своју породицу од петоро деце. „Украли смо храну у продавници јер нисмо имали новца“, признала је Честејн, додајући, „а неки људи су знали да она то ради, али је нису спречили. Тако да је љубазност свуда“. Додала је: "Сада смо добро јер су је људи штитили." 

То је љубазност коју Џесика у потпуности намерава да плати. „Било је људи који су видели да се мучим као дете и помогли су ми. И зато сам завршила ту где сам сада“, рекла је она за Тајмс. "Па зато што долазим из тог места, знам како је то. И то ме љути", наставила је она. "И не желим да [не желим] да било коме другом било шта буде ускраћено. У смислу гласа, да буде виђен, да буде признат и цењен." 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas