Oglas
· · Komentari: 1
KRAJ LJUBAVI

KALINA KOVAČEVIĆ SE RAZVELA PO DRUGI PUT: Ostavila naučnika iz CERN-A, a evo šta je razlog (FOTO)

Glumica Kalina Kovačević stavila tačku na veliku ljubav

1648462110_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Glumica Kalina Kovačević ima dvoje dece iz jedne bračne i jedne vanbračne zajednice.

Kalina je sada prvi put progovorila o raskidu vanbračne veze sa Vladimirom Rekovićem, sa kojim je dobila drugu ćerku. Ona je ranije, u emisiji "Šok tok", samo spomenula da "nije udata i da živi sama sa dvoje dece", a sada je ispričala i zbog čega je došlo do prekida veze sa njenim doskorašnjim partnerom. 

Pročitajte još: ZATO ŠTO STE ZASLUŽILI ODMOR... ARANŽMANI ZA HURGADU I DUBAI SU DEFINITIVNO POJEFTINILI UZ SAJAMSKE POPUSTE ČAK DO 175€

- S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam - rekla je glumica za magazin "Gloria".

Ona je zatim dodala da smatra da žena i u zajednici sa partnerom treba da ostane nezavisna.

- Mnoge žene su ubeđene da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme, ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera. Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer nažalost živimo u takvom vremenu gde su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu - istakla je Kalina.

Pročitajte još: ŽIVELA U BEDI, A DANAS UŽIVA SA PLEMIĆEM U LUKSUZU: Istina o tragičnom detinjstvu dobitnice Oskara, Džesike Čestejn

Inače, Reković je jedan od naših najuspešnijih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom univerzitetu CERN. Par se rastao, a živote su podredili zajedničkom odgajanju trogodišnje ćerke Anike.

Foto: Milena Anđela

Kako su dalje navodili mediji, on je rođen u Priboju, ali je živeo i u Užicu, na više mesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku. Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.

Glumica je prethodno, u braku sa Radetom Ćaldovićem, dobila ćerku Mionu.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas