Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО ПРЕСЛИКАНИ: На недавном догађају појавила су се деца Риз Витерспун и Рајана Филипеа, нико није могао да верује очима! (ФОТО)

Као да је неко вратио време уназад

1691910869_Rajan-i-Riz-NASLOVNA.jpg
Фото: Инстаграм принтцреен
Oglas

Нормална је појава да деца личе на своје родитеље или најближу родбину, али је то у случају Аве и Дикона Филипеа попримило невероватне размере.

Када су се недавно појавили руку под руку на једном догађају у Холивуду, сви су морали да протрљају очи у неверици, угледавши брата и сестру који су млађе копије својих познатих родитеља, Риз Витерспун(47) и Рајана Филипеа (48).

Иако је свако наставио својим путем, овај глумачки пар је 90-тих био ''ИТ пар'' Холивуда. Верује да су се упознали током снимања филма ''Цруел интентионс'', али они су заправо започели своју романсу пре тога.

Једном приликом, Риз је испричала да су се упознали на њеном 21.рођендану.

- ''Не знам шта ме је спопало, можда пар коктела, али сам му рекла- 'Мислим да си ти мој рођендански поклон'', изјавила је и додала: Мислио је да је то тако ласкаво, а сада када мислим о томе...какав блам!

Након пар година забављања, Риз и Рајан су 1999. озваничили везу и добили двоје деце, Аву и Дикона. 

Ипак, њихов брак је издржао до 2008. када су на њега ставили тачку. Упркос разлазу, остали су у пријатељским односима, и заједно су учествовали у одгоју своје двоје деце, која сада толико личе на њих. 

Рајану је ово био једини брак, али је у вези са Алексис Кнап добио још једну ћерку Каи (11)

Риз иза себе има још један брак у коме је добила трећег сина Тенеси Џејмса Тота (10), али и он се нажалост недавно распао.

Њена и Рајанова ћерка Ава, која има 23 године, проналази свој пут у модној индустрији, док је син Дикон (19) кренуо стопама својих родитеља и бави се глумом. 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas