Oglas
· · Komentari: 0

KAO PRESLIKANI: Na nedavnom događaju pojavila su se deca Riz Viterspun i Rajana Filipea, niko nije mogao da veruje očima! (FOTO)

Kao da je neko vratio vreme unazad

1691910869_Rajan-i-Riz-NASLOVNA.jpg
Foto: Instagram printcreen
Oglas

Normalna je pojava da deca liče na svoje roditelje ili najbližu rodbinu, ali je to u slučaju Ave i Dikona Filipea poprimilo neverovatne razmere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Kada su se nedavno pojavili ruku pod ruku na jednom događaju u Holivudu, svi su morali da protrljaju oči u neverici, ugledavši brata i sestru koji su mlađe kopije svojih poznatih roditelja, Riz Viterspun(47) i Rajana Filipea (48).

Iako je svako nastavio svojim putem, ovaj glumački par je 90-tih bio ''IT par'' Holivuda. Veruje da su se upoznali tokom snimanja filma ''Cruel intentions'', ali oni su zapravo započeli svoju romansu pre toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by icons only (@2003cameraroll)

Jednom prilikom, Riz je ispričala da su se upoznali na njenom 21.rođendanu.

- ''Ne znam šta me je spopalo, možda par koktela, ali sam mu rekla- 'Mislim da si ti moj rođendanski poklon'', izjavila je i dodala: Mislio je da je to tako laskavo, a sada kada mislim o tome...kakav blam!

Nakon par godina zabavljanja, Riz i Rajan su 1999. ozvaničili vezu i dobili dvoje dece, Avu i Dikona. 

Ipak, njihov brak je izdržao do 2008. kada su na njega stavili tačku. Uprkos razlazu, ostali su u prijateljskim odnosima, i zajedno su učestvovali u odgoju svoje dvoje dece, koja sada toliko liče na njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan (@ryanphillippe)

Rajanu je ovo bio jedini brak, ali je u vezi sa Aleksis Knap dobio još jednu ćerku Kai (11)

Riz iza sebe ima još jedan brak u kome je dobila trećeg sina Tenesi Džejmsa Tota (10), ali i on se nažalost nedavno raspao.

NJena i Rajanova ćerka Ava, koja ima 23 godine, pronalazi svoj put u modnoj industriji, dok je sin Dikon (19) krenuo stopama svojih roditelja i bavi se glumom. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas