Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОМАНТИКА

КАРЛЕУША ОБАСУТА РУЖАМА: Ево због чега фанови верују да су поклон од Душка за Дан заљубљених (ФОТО)

Однос Јелене Карлеуше и Душка Тошића већ неко време изазива велику пажњу.

1644834853_20220213_125613.jpg7.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar
Oglas

Будући да се доста спекулисало о томе да је на помолу развод, након што је Јелена пријавила Душка за насиље у породици, стигла је вест да ствари можда нису тако црно-беле у дому Тошић - Карлеуша.

Како је извор близак пару говорио недавно за "Скандал", Јелена и Душко не разишљају о разводу, своје проблеме решавају као зреле особе.

"Истина је да нема ни говора о разводу. Ако се нешто и десило тог спорног дана, њих двоје су довољно зрели да сами реше проблеме које имају", рекао је извор близак пару, а онда објаснио да њих двоје имају само један циљ."

"Обома су на првом месту ћерке, најважније им је да су оне добро, а и Атина и Ника везане су и за мајку и за оца. Како су већ велике и могу да прате шта се пише, Јелени и Душку примарно је да их заштите од сензационалистичких написа", рекао је извор.

Прочитајте још: Георгина Родригез ЗАБРАНИЛА Кристијану Роналду да мења сијалице у кући, ево и због чега (ФОТО)

Подсетимо, полиција је по пријави певачице отишла у њен дом 7. јануара, а она је одбила да иде у здравствену установу ради прегледа и одбила да оде у полицијску станицу ради давања изјаве. Поменута мера Тошићу је изречена у складу са Законом о спречавању насиља у породици.

"Поштовани пратиоци, пријатељи и припадници медија. Обично не волим да се обраћам овим путем пошто сматрам да моје име, лик и дело треба да буде везано искључиво за спортску причу и добра хумана дела. Испратио сам шта већина медија објављује у задњим данима и зато сам приморан да се обратим на овај начин. Као што знате и можете да видите, ја сам свугде представљен као насилник и у сваком наслову сам ја лошија страна. Први сам од оних који не подржавају насиље и никад се тиме нисам служио. Зато сам хтео да знате да се у тим насловима у новинама ја уопште не проналазим! Лјуди који познају мене знају да сам ја човек који се увек труди да буде господин ма где год био и шта год радио. Зато бих хтео да знате да ћу и овог пута остати доследан себи, игнорисаћу измишљотине и чекати да ветар против мене прође", огласио се Душко након скандала.

А да је код Јелене све у најбољем реду, показала је на Дан заљубљених. Поделила је са пратиоцима невероватну фотографију на којој је окружена 1001 црвеном ружом. Да ли је ово поклон помирења од Душка или је други обожавалац у питању, остаје само да нагађамо.

Након вести да ће се можда помирити, фанови спекулишу да су руже сигурно од Душка, јер је током година умео да је изненади управо овако романтичним поклонима. Након информације извора који је открио да нема развода на видику, можда фанови и нису далеко од истине?

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas