· · Коментари: 0

Катарина Грујић и Марко Гобељић прославили ћерки 1. рођендан: Бајковита декорација и рингишпил на торти од четири спрата (ФОТО)

Катарина Грујић је велику пажњу посветила декорацији простора како би се направио бајковит ентеријер

1671180150_kaca_marko_katja_15122022_0053.JPG
Фото: АТА имагес

Певачица Катарина Грујић и њен супруг, фудбалер Марко Гобељић, прославили су први рођендан и кршетење ћеркици Катји. Прославу су уприличили синоћ у једном ресторану у Београду уз бројне породицу, пријатеље и колеге.

Велика пажња била је посвећена изгледу простора у коме су са мезимицом одували прву свећицу. Све је било у розе тоновима, а декорација у виду рингишпила и коњића није остала непримећена.

Катја је била у татином наручју када се породица окупила око торте на четири спрата и уз песму "Пилић" одувала свећице.

Прочитајте још: "Ако имам неку сумњу, отворено питам": Мирка Васиљевић о љубомори код ње и Вујадина

Каћа је изглед прилагодила декорацији, па је понела розе миди хаљину, која прати линију тела. Хаљина је по рубовима украшена перјем, певачица ју је одлично изнела.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Катарина Грујић

Јучерашњи дан је за певачицу био веома емотиван и како каже емовије су је савладале:

- Држала сам је у рукама и емоције су ме савладале. Плакала сам у Храму Светог Саве сада када је било крштење. Кад су ми честитали људи нисам имала глас да им се захвалим. Имала сам у животу великих проблема са здрављем и увек кажем, када немаш здравље немаш ништа у животу. Желим јој да буде здрава, да је срећна, успешна, задовољна, да има осмех на лицу, да машта, да сања, да све што у животу пожели то у оствари. Живот ми се много променио од како сам постала мајка. Најбитнија и најодговорнија улога у мом животу. Нема ништа лепше од овога - рекла је Катарина Грујић за "Блиц".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.