Oglas
· · Komentari: 0

"Ako imam neku sumnju, otvoreno pitam": Mirka Vasiljević o ljubomori kod nje i Vujadina

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić poznaju se od detinjstva, a u vezi su od 2009. godine

1671175752_2dbae6051e5f6db931d425260a7bbe261ba0c8c2.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Glumica Mirka Vasiljević godinama je u stabilnoj i srećnoj vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem i imaju četvoro dece.

Mirka je uvek iskrena kada je reč o njihovom odnosu. Par živi bez stega i uz maksimalno obostrano poverenje, što je osnov za zdravu vezu.

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegn. Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo - rekla je glumica za Blic.

Pročitajte još: Kaća Grujić i Marko Gobeljić nikad SREĆNIJI: NJihova NASLEDNICA je napunila godinu dana - "Ostani uvek ČAROBNA"

Kako kaže, poprilično je otovorena i kad je nešto zanima jednostavno pita partnera bez pravljenja ljubomornih scena:

- Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost - izjavila je glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas