Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Катарину Живковић напао непознати мушкарац на улици: Колега јој притекао у помоћ

Певачица Катарина Живковић недавно се сусрела са не тако наивном ситуацијом

1674373042_kaca_zivkovic_25052020_0004.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Њу је када се враћала са снимања спота, неколико сати након поноћи напао непознати мушкарац, пише Гранд.

Њој је тада у помоћ одмах притекао колега Емрах Емшо. Он се, срећом, нашао на улици у тренутку када јој је пришала непозната особа.

- Заштитио сам је од неког хулигана који је био под дејством нечега и који јој је пришао и кренуо да је зграби, то је било на сред улице у три ујутру - испричао је Емрах у емисији „Гранд парада“.

Прочитајте још: Милица Милша и Жарко Јокановић о БРАКУ: "Запросио ме је пре него што смо се ПРВИ пут пољубили"

Водитељ Тихомир Тепић се надовезао:

- Само фали да нам неко зграби нашу Катарину, па то би био скандал широких размера!

-Зато сам ја ту – одговорио је Емшо, док је Катарина на све то гледала као на смешну анегдоту.

-Да ме је зграбио и отео мислим да би зажалио, вратио би ме (смех) – истакла је Каћа са осмехом.

Емрах и Катарина снимили су дует под називом „Волим те и превише“:

– Дуго сам размишљао са ким бих мога да снимим овај дует, јер песма захтева лепу и атрактивну певачицу и једноставно, ово је песма у коју верујемо обоје. Када је чула одмах је прихватила сарадњу, а спојио нас је наш заједнички менаџер. Сигуран сам да ће песма бити слушана, јер је ово нешто ново и другачије. Од срца сам је написао, а има и неких аутобиографских делова – открио је недавно певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas