· · Komentari: 0

Milica Milša i Žarko Jokanović o BRAKU: "Zaprosio me je pre nego što smo se PRVI put poljubili"

Besprekorno funkcionišu već 24 godine

1674294397_Foto-Ataimages.rs-Milica-Milsa.jpg
Foto: Ataimages.rs

Milica Milša i Žarko Jokanović su već 24 godine u srećnom braku. NJih dvoje su se jako kratko zabavljali pre nego što su odlučili da stanu na "ludi kamen", međutim, to za njih nije bila prepreka da žive u harmoniji.

- LJubav i život se sastoje od malih i lepih svakodnevnih sreća, to nisu avioni i kamioni, ako ne uspete svakoga dana da obradujete ljude koje volite, onda to nije pravi život - rekao je Žarko, a Milica se nadovezala.

- Ništa mu ne govorim, niti on meni, samo smo bezuslovna podrška. Jedino uvek prva pročitam scenario - kaže glumica. 

Pročitajte još: Snima se rimejk ''DUHA'': OVAJ glumac će zameniti legendarnog Patrika Svejzija u glavnoj ulozi (FOTO)

Oni jako lepo funkcionišu zajedno i besktajno su zahvalni na tome.

- I ne viđamo se kada radimo zajedno jer noću pišem, i kada legnem da spavam ujutru, ona ide na snimanje. Vidimo se malo uveče kada se vrati sa snimanja. Beskrajno sam zahvalan što nam odnos ne funkcioniše tako da govorimo jedno drugom šta treba da radimo - rekao je Žarko za "Blic".

Glumica je istakla da je pristala da se uda za njega i pre nego što su se prvi put poljubili.

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega - ispričala je Milica za medije svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.