Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОЂЕНДАН

Кели Брук (42) ОДУШЕВИЛА све у кратком комбинезону: Показала СЕКСИ НОГЕ и необичне штикле (ФОТО)

Манекенка је показала своју невероватну фигуру током изласка у Лондон са дечком Џеремијем Парисијем (35).

1638174242_profimedia-0645256887.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда Кели Брук (42) је заблистала у кратком шљокичавом комбинезону и вртоглавим штиклама.

Шљокице и штикле

Одисала је гламуром када је стигла у Куаглинос у Сент Џејмсу са својим дечком Џеремијем и њиховим породицама. Кели је показала своје облине у одећи која грли тело док је журила у ексклузивни ресторан.

Прочитајте још: Коса Кејт Мидлтон је сада МНОГО ЦРВЕНИЈА: Ево како је војвоткиња променила боју у 3 КОРАКА (ФОТО)

Свој изглед употпунила је паром црних штикли од филца и персонализованом огрлицом са њеним именом. Кели је косу задржала у меким таласима и одлучила се за неутралну палету шминке која је нагласила њену природну лепоту. Озарила се у камеру док је излазила из отменог ресторана у стилу и кренула ка таксију.

Фото: Профимедија

Лепа бринета је на крају ноћи махала папарацима и изгледала срећније него икад. Џереми је изгледао елегантно у црној јакни и фармеркама док је носио кесе са поклонима за слављеницу.

Борба са килограмима

Кели је недавно открила своју тајну како је изгубила килограме након што су је грицкалице натерале да се угоји. Закључавање због Ковида је манекенку улењило и тада се угојила. Након што је "заглавила у колотечини" и пошто су се њени приоритети променили и њен строги режим је пао на страну, Кели каже да је повећала величину хаљине.

Фото: Профимедија

У разговору за Тхе Сун, признала је да је идеја да има непоколебљиво поверење у своју фигуру и изглед мит. Као и жене широм нације, и она има дане у којима се осећа непривлачно. "Ја сам само човек. Сви имамо дане у којима се не осећамо привлачно. Било је људи који су радили у својим баштама, а затим оних који су купили пећ за пицу, пекач за хлеб и машину за сладолед – ја сам била у том кампу“, рекла је она.

Потом је наставила: „Постојао је део мене који је мислио да никада више никога нећу видети, па сам се осећала као да није важно како изгледам јер нећу ићи ни на један догађај. Имала сам периоде током прошле године када сам пустила своје здраве навике и као резултат тога сам се угојила, осећала сам се успорено и генерално сам се осећала као да ми недостаје ум. 

Фото: Профимедија

Кели је током целе своје каријере била међу најсексипилнијим женама на свету. Кели је признала да је то био изазов, у то време су часописи и Холивуд славили супер мршаве жене. И док су многе њене колеге модели у то време биле природно мршаве, Кели је рекла да не личи на друге девојке на страницама сјајних часописа. Сада када су ограничења Ковида укинута, Кели је покушала да поврати фокус. 

Каже да се сада храни здраво и труди се да буде активна, а у исхрани користи доста шејкова.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas