Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Коса Кејт Мидлтон је сада МНОГО ЦРВЕНИЈА: Ево како је војвоткиња променила боју у 3 КОРАКА (ФОТО)

Кејт Мидлтон је управо дебитовала са својом новом црвенкастом косом и изгледа невероватно.

1637667025_profimedia-0638829313.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Војвоткиња од Кембриџа се у последње време појавила на неколико црвених тепиха (и један зелени), због чега је последњих недеља лакше приметити њену недавну промену са тамно смеђе косе на много топлију бринету црвених тонова.

Постепен прелаз у нову боју

Мидлтон је 28. септембра присуствовала лондонској премијери најновијег филма о Џејмсу Бонду, "Нема времена за умирање", у Ројал Алберт Холу. На њеној задивљујућој златној хаљини, лако је уочити богате чоколадне и карамел тонове њене косе у плетеницама.

Прочитајте још: КЕЈТ МИДЛТОН КАО ШУМСКА ВИЛА: Понела зелену хаљину и упечатљиве минђуше - Принц Вилијам успео да парира супрузи у модерном оделу (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Када је 5. октобра посетила Универзитет у Лондону за пројекат Деца 2020-их. Изгледала је много лежерније у приступачној Зари хаљини, а њена дуга коса је била распуштена и деловала је приметно светлије.

Фото: Профимедиа

Ипак, тек када је Кејт Мидлтон изашла на зелени тепих са својим супругом, принцом Вилијамом, 17. октобра на церемонији доделе награда, дебитовала је са мало више кестењастих праменова са црвеним нијансама - савршеним изгледом за јесењу сезону. 

Фото: Профимедиа

Као и са хаљином Зара, ово није био први пут да је војвоткиња од Кембриџа носила ову лила хаљину Александра Меквина. Церемонија доделе награда Еартхсхот Призе, коју је осмислио војвода од Кембриџа, је еколошки догађај који ставља у фокус лидере животне средине који раде на спасавању и заштити планете.

Сваке године у наредној деценији, пет научника, активиста и организација широм света биће награђени наградама од 1,3 милиона долара за унапређење својих еколошких напора. С обзиром на догађај, присутни су замољени да не купују ништа ново за вече. Ема Вотсон, на пример, појавила се на зеленом тепиху у моделу Хариса Рида без леђа. Мидлтон је, са своје стране, понела омиљену хаљину од пре 10 година коју је првобитно носила на БАФТА догађају у Лос Анђелесу 2011. године. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas