Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ким Кардашијан обукла ИДЕНТИЧНУ одевну комбинацију као Моника Белучи 1991: Негативне реакције не престају да пљуште (ФОТО)

Ким је поново изазвала буру негативних реакција ископирајући још једну звезду

1653894282_kimkkkk.jpg
Фото: Суттерстоцк
Oglas

Ким је била тема свих медија када је обукла хаљину вредну пет милиона долара, баш ону коју је носила чувена Мерлин Монро. Она је обукла оригиналну хаљину Мерилин Монро из 1962. године, у којој је отпевала "Срећан рођендан, господине председниче", свом наводном љубавнику Џону Ф. Кенедију.

Ову хаљину, Ким је изнајмила из Риплијевог музеја у Орланду. Музеј је купио хаљину на аукцији у аукцијској кући Јулиен'с 2016. године за 4,8 милиона долара, најскупља је икада продата на аукцији у САД. Ову хаљину с дубоким изрезом од танке свиле краси више од 6.000 ручно ушивених кристала и тешка је скоро три килограма.

Овог пута решила је да ископира другу звезду - Монику Белучи.

Најпознатија Кардашијанка позирала је у плишаном бордо косету и истом таквом капуту. Испод тога обукла је црну ролку, хеланке од црне ликре, а чак су јој и шаке биле покривене истим материјалом. Наиме, реч је о јако познатој креацији модне куће Долце&Габбана коју је давне 1991. понела и славна Италијанка Моника Белучи.

Прочитајте још: Тања Савић проговорила о тајној удаји у Бања Луци: "Опекла сам се много пута"

Занимљиво је да је Ким имала врло сличну фризуру коју је лепа Италијанка понела пре 31 годину, односно разбарушену пунђу. Моника је тада имала 27 година.

Поново је покренута лавина негативних реакција: "Када ће јој неко забранити да каља имена оваквиј жена", "Ја да сам Моника, ја бих је тужила", "Ово је срамота", "Зашто мисли да је Моникина лига", "Можда је и добро да обуче ово, да види да није Моники ни до малог прста", "Изгледа као кловн и аниматор у циркусу", "Ово је скрнављење жене каква је Белучи", "Седи ли Моника сада и плаче? Јер ја бих се расплакала да ме неко овако понизи"..

Шта ви мислите, којој дами боље стоји ова креација?

Бонус видео:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas