Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan obukla IDENTIČNU odevnu kombinaciju kao Monika Beluči 1991: Negativne reakcije ne prestaju da pljušte (FOTO)

Kim je ponovo izazvala buru negativnih reakcija iskopirajući još jednu zvezdu

1653894282_kimkkkk.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Kim je bila tema svih medija kada je obukla haljinu vrednu pet miliona dolara, baš onu koju je nosila čuvena Merlin Monro. Ona je obukla originalnu haljinu Merilin Monro iz 1962. godine, u kojoj je otpevala "Srećan rođendan, gospodine predsedniče", svom navodnom ljubavniku Džonu F. Kenediju.

Pročitajte još: HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

 

Ovu haljinu, Kim je iznajmila iz Riplijevog muzeja u Orlandu. Muzej je kupio haljinu na aukciji u aukcijskoj kući Julien's 2016. godine za 4,8 miliona dolara, najskuplja je ikada prodata na aukciji u SAD. Ovu haljinu s dubokim izrezom od tanke svile krasi više od 6.000 ručno ušivenih kristala i teška je skoro tri kilograma.

Ovog puta rešila je da iskopira drugu zvezdu - Moniku Beluči.

Najpoznatija Kardašijanka pozirala je u plišanom bordo kosetu i istom takvom kaputu. Ispod toga obukla je crnu rolku, helanke od crne likre, a čak su joj i šake bile pokrivene istim materijalom. Naime, reč je o jako poznatoj kreaciji modne kuće Dolce&Gabbana koju je davne 1991. ponela i slavna Italijanka Monika Beluči.

Pročitajte još: Tanja Savić progovorila o tajnoj udaji u Banja Luci: "Opekla sam se mnogo puta"

Zanimljivo je da je Kim imala vrlo sličnu frizuru koju je lepa Italijanka ponela pre 31 godinu, odnosno razbarušenu punđu. Monika je tada imala 27 godina.

Ponovo je pokrenuta lavina negativnih reakcija: "Kada će joj neko zabraniti da kalja imena ovakvij žena", "Ja da sam Monika, ja bih je tužila", "Ovo je sramota", "Zašto misli da je Monikina liga", "Možda je i dobro da obuče ovo, da vidi da nije Moniki ni do malog prsta", "Izgleda kao klovn i animator u cirkusu", "Ovo je skrnavljenje žene kakva je Beluči", "Sedi li Monika sada i plače? Jer ja bih se rasplakala da me neko ovako ponizi"..

Šta vi mislite, kojoj dami bolje stoji ova kreacija?

Bonus video:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas