Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко ће бити кум сину Марије Шерифовић? "Не може нико други"

Марија је постала мама крајем прошле године

1711878110_zvezde_granda_28032024_0090.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Марија Шерифовић добила је наследника крајем прошле године, а од тог момента се не одваја од малог Мариа.

Иако сваки свој слободан тренутак проводи са сином, Марија је и даље једна од чланица жирија у Звездама Гранда, а у последњој снимљеној епизоди овог музичког такмичења откривено је ко ће крстити певачициног наследника.

До овог сазнања дошло је када је Светлана Цеца Ражнатовић ушла у расправу са Маријом око гласања и оптужила Поповића да све чешће током "Звезда Гранда“ стаје у Шерифовићкину одбрану.

- Ма срам вас било, мајке ми, ово је скандалозно - рекла је Цеца након што њена кандидаткиња није освојила довољан број гласова и након што је Марија упутила низ критика на рачун понашања на сцени.

- А ти изводиш акробације на сцени? - питала је Цеца након Маријиних замерки њеној кандидаткињи.

- Бога ми, ја да - одговорила је Шерифовићка, а Цеца је наставила:

- Видели смо, ти станеш и певаш. Које ти акробације изводиш? Ма ајде молим те.

У причу се умешао Саша Поповић који је стао у Маријину одбрану.

- Прво, ја сам био на Маријином концерту у Сава Центру, и то што сам видео ја сам се стварно шокирао. Ту енергију коју сам видео од Марије, то одавно нисам видео - истакао је он.

- Нико не прича о Маријиној енергији, а ти, адвокату, кад се не би укључио да одбраниш Марију, ја не знам шта би се десило. Ми овде оцењујемо певање, ове девојке су оштећене - наставила је Цеца.

- Ти си Маријин фан, тврдим. Имам овде колико сведока, није то ништа ново – рекла је Цеца, на шта је Поповић одговорио да то није тачно.

- Ћути, Поповићу, не брани је више. Прекини, ућути се више. Како неко крене на Марију, он као певац неки тамо, као петао скаче - рекла је љутито.

Након тога, Поповић је све изненадио изјавом да ће он крстити Маријиног сина.

- Морам, ко ће да крсти Мариа, него Саша Поповић, не може нико други – истакао је, а Босанац је додао:

- Кум није дугме - рекао је Босанац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas