Oglas
· · Komentari: 0

Ko će biti kum sinu Marije Šerifović? "Ne može niko drugi"

Marija je postala mama krajem prošle godine

1711878110_zvezde_granda_28032024_0090.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Marija Šerifović dobila je naslednika krajem prošle godine, a od tog momenta se ne odvaja od malog Maria.

Iako svaki svoj slobodan trenutak provodi sa sinom, Marija je i dalje jedna od članica žirija u Zvezdama Granda, a u poslednjoj snimljenoj epizodi ovog muzičkog takmičenja otkriveno je ko će krstiti pevačicinog naslednika.

Do ovog saznanja došlo je kada je Svetlana Ceca Ražnatović ušla u raspravu sa Marijom oko glasanja i optužila Popovića da sve češće tokom "Zvezda Granda“ staje u Šerifovićkinu odbranu.

- Ma sram vas bilo, majke mi, ovo je skandalozno - rekla je Ceca nakon što njena kandidatkinja nije osvojila dovoljan broj glasova i nakon što je Marija uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

- A ti izvodiš akrobacije na sceni? - pitala je Ceca nakon Marijinih zamerki njenoj kandidatkinji.

- Boga mi, ja da - odgovorila je Šerifovićka, a Ceca je nastavila:

- Videli smo, ti staneš i pevaš. Koje ti akrobacije izvodiš? Ma ajde molim te.

U priču se umešao Saša Popović koji je stao u Marijinu odbranu.

- Prvo, ja sam bio na Marijinom koncertu u Sava Centru, i to što sam video ja sam se stvarno šokirao. Tu energiju koju sam video od Marije, to odavno nisam video - istakao je on.

- Niko ne priča o Marijinoj energiji, a ti, advokatu, kad se ne bi uključio da odbraniš Mariju, ja ne znam šta bi se desilo. Mi ovde ocenjujemo pevanje, ove devojke su oštećene - nastavila je Ceca.

- Ti si Marijin fan, tvrdim. Imam ovde koliko svedoka, nije to ništa novo – rekla je Ceca, na šta je Popović odgovorio da to nije tačno.

- Ćuti, Popoviću, ne brani je više. Prekini, ućuti se više. Kako neko krene na Mariju, on kao pevac neki tamo, kao petao skače - rekla je ljutito.

Nakon toga, Popović je sve iznenadio izjavom da će on krstiti Marijinog sina.

- Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović, ne može niko drugi – istakao je, a Bosanac je dodao:

- Kum nije dugme - rekao je Bosanac.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas