Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је на фотографији? Њих двоје имају НАЈЈАЧЕ ХИТОВЕ на Балкану, а 80-их су их ОБОЖАВАЛИ! (ФОТО)

Каријере дуге неколико деценија.

1635062878_123.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/foto.nostalgija
Oglas

Давних осамдесетих година, Весна Змијанац и Горан Бреговић су били изузетно популарни, а њихове каријере су од тад достигле завидан ниво и сцена не би била иста без њихових хитова.

Прочитајте још: ЕСТРАДНИ РАТ НА ПОМОЛУ: Аца Лукас у свом филму открива ВРАЧАРУ код које иде Лепа Брена, а којој је чак асфалтирала и пут до куће! (ФОТО)

Колико су се променили?

На Инстаграм страници на којој можемо видети фотографије из прошлих времена, наишли смо и на једну, где се, како пише у опису налазе Весна Змијанац и Горан Бреговић. Фотографија датира из осамдесетих.

Да ли бисте их препознали и колико су се променили, просудите сами.

Весна Змијанац је позната по томе што је поставила нове стандарде по угледу на светски шоу-бизнис у домену јавног наступа, спотова и сценског изгледа. Највећи хитови у њеној каријери су: Невера моја; Дођи што пре; Не куните црне очи; Кунем ти се животом; Кад замиришу јорговани, са Дином Мерлином; Казни ме, казни; Сватови; Идем преко земље Србије; Себи сам била и рат и брат; Мало по мало.

До сада је издала четрнаест албума, шест синглова и неколико компилација. Поред певачке каријере појављивала се и у неколико серија и филмова, као што су Сок од шљива, Камионџије 2, Камионџије опет возе.

Горан Бреговић је југословенски и српски музичар и текстописац из Босне и Херцеговине, вођа Оркестра за свадбе и сахране. Био је фронтмен и члан некадашњег Бијелог дугмета, једне од најпопуларнијих рок група у тадашњој СФР Југославији крајем 1970-их и 1980-их година. Бреговић је био вођа и једини стални члан групе за све време њеног постојања.

Након распада групе, Бреговић је компоновао за уметнике попут Игија Попа и Сезарије Еворе. Такође је компоновао музику за филмове Емира Кустурице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas