Oglas
· · Komentari: 0

Ko je na fotografiji? NJih dvoje imaju NAJJAČE HITOVE na Balkanu, a 80-ih su ih OBOŽAVALI! (FOTO)

Karijere duge nekoliko decenija.

1635062878_123.png
Foto: Printskrin/Instagram/foto.nostalgija
Oglas

Davnih osamdesetih godina, Vesna Zmijanac i Goran Bregović su bili izuzetno popularni, a njihove karijere su od tad dostigle zavidan nivo i scena ne bi bila ista bez njihovih hitova.

Pročitajte još: ESTRADNI RAT NA POMOLU: Aca Lukas u svom filmu otkriva VRAČARU kod koje ide Lepa Brena, a kojoj je čak asfaltirala i put do kuće! (FOTO)

Koliko su se promenili?

Na Instagram stranici na kojoj možemo videti fotografije iz prošlih vremena, naišli smo i na jednu, gde se, kako piše u opisu nalaze Vesna Zmijanac i Goran Bregović. Fotografija datira iz osamdesetih.

Da li biste ih prepoznali i koliko su se promenili, prosudite sami.

Vesna Zmijanac je poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda. Najveći hitovi u njenoj karijeri su: Nevera moja; Dođi što pre; Ne kunite crne oči; Kunem ti se životom; Kad zamirišu jorgovani, sa Dinom Merlinom; Kazni me, kazni; Svatovi; Idem preko zemlje Srbije; Sebi sam bila i rat i brat; Malo po malo.

Do sada je izdala četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija. Pored pevačke karijere pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova, kao što su Sok od šljiva, Kamiondžije 2, Kamiondžije opet voze.

Goran Bregović je jugoslovenski i srpski muzičar i tekstopisac iz Bosne i Hercegovine, vođa Orkestra za svadbe i sahrane. Bio je frontmen i član nekadašnjeg Bijelog dugmeta, jedne od najpopularnijih rok grupa u tadašnjoj SFR Jugoslaviji krajem 1970-ih i 1980-ih godina. Bregović je bio vođa i jedini stalni član grupe za sve vreme njenog postojanja.

Nakon raspada grupe, Bregović je komponovao za umetnike poput Igija Popa i Sezarije Evore. Takođe je komponovao muziku za filmove Emira Kusturice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas