Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је уместо Јоване и Жељка Јоксимовића требало да води ЕВРОВИЗИЈУ У БЕОГРАДУ 2008. године?

Године 2007. избор за песму Евровизије одржан је у Хелсинкију, а представница Србије, Марија Шерифовић однела је победу захваљујући песми "Молитва".

1683872414_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Следеће 2008. године Евровизија је одржана у Београду, а водитељски пар били су Жељко и Јована Јоксимовић.

Ипак, мало ко се сећа да су наше тениске легенде, Ана Ивановић и Новак Ђоковић замало постали део "Евровизије".

Предлог тадашњег директора РТС-а, био је да Ана Ивановић буде водитељка "Евросонга" и то је данима била ударна тема медија у Србији.

Како је отац Ивановићеве тада навео позив да води "Евровизију" је за њу представљао велику част, али највећа препрека за Ану која се тада и даље бавила тенисом била чињеница да се у исто време одржавао "Ролан Гарос".

Душка Вучинић, дугогодишњи ПР "Евровизије" тада је рекла да је то одлична идеја и да би најбољи партнер Ане Ивановић у водитељском послу био Новак Ђоковић.

- Идеја је одлична јер су Ана и Новак српски бренд број један у свету. Ноле при том важи за великог шоумена, који се на сцени не би либио да заигра и запева - рекла је она тада истакавши да би њихово појављивање био одличан маркетиншки потез, а Новак Ђоковић, који је тада имао 21 годину појавио се у "Београдској арени" као специјални гост.

Ана Ивановић изјавила је 2008. године да да би јој била велика част да води чувено такмичење.

- Знам да је термин "Евросонга" јако близу "Ролан Гаросу", па ће све ићи мало теже, али видећемо - рекла је својевремено бивша тенисерка.

Подсетимо, између сада срећног брачног пара Жељка и Јоване Јоксимовић, севнуле су варнице управо 2008. године када су заједно водили "Евровизију" која се одржавала у Београду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas