· · Komentari: 0

Ko je umesto Jovane i Željka Joksimovića trebalo da vodi EVROVIZIJU U BEOGRADU 2008. godine?

Godine 2007. izbor za pesmu Evrovizije održan je u Helsinkiju, a predstavnica Srbije, Marija Šerifović odnela je pobedu zahvaljujući pesmi "Molitva".

1683872414_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ Eurovision Song Contest

Sledeće 2008. godine Evrovizija je održana u Beogradu, a voditeljski par bili su Željko i Jovana Joksimović.

Ipak, malo ko se seća da su naše teniske legende, Ana Ivanović i Novak Đoković zamalo postali deo "Evrovizije".

Predlog tadašnjeg direktora RTS-a, bio je da Ana Ivanović bude voditeljka "Evrosonga" i to je danima bila udarna tema medija u Srbiji.

Kako je otac Ivanovićeve tada naveo poziv da vodi "Evroviziju" je za nju predstavljao veliku čast, ali najveća prepreka za Anu koja se tada i dalje bavila tenisom bila činjenica da se u isto vreme održavao "Rolan Garos".

Duška Vučinić, dugogodišnji PR "Evrovizije" tada je rekla da je to odlična ideja i da bi najbolji partner Ane Ivanović u voditeljskom poslu bio Novak Đoković.

- Ideja je odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - rekla je ona tada istakavši da bi njihovo pojavljivanje bio odličan marketinški potez, a Novak Đoković, koji je tada imao 21 godinu pojavio se u "Beogradskoj areni" kao specijalni gost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana Ivanović izjavila je 2008. godine da da bi joj bila velika čast da vodi čuveno takmičenje.

- Znam da je termin "Evrosonga" jako blizu "Rolan Garosu", pa će sve ići malo teže, ali videćemo - rekla je svojevremeno bivša teniserka.

Podsetimo, između sada srećnog bračnog para Željka i Jovane Joksimović, sevnule su varnice upravo 2008. godine kada su zajedno vodili "Evroviziju" koja se održavala u Beogradu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.