Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Која је НАЈВИША ПЕВАЧИЦА на домаћој сцени? Висока је 1,84 метара, а није ни Снеки, ни Цеца

Дуге ноге или "џепне венере"? Ево којом висином могу да се похвале даме са домаће јавне сцене

1653735934_pjimage---2022-05-28T125909.763.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija
Oglas

Када гледамо познате личности на телевизији, заиста је тешко рећи колико је неко висок или низак. Многе певачице и глумице могу да се похвале лепотом, али која од њих може да понесе титулу највише?

Када бисмо играли игру погађања, многи би на "прву лопту" рекли Снежана Бабић Снеки, али би одмах погрешили.

Прочитајте још: "ТРАЖИ ВИЛЕ ОКО СВОЈЕ ЊИВЕ": Јована Јеремић открила шта су јој астролози ПРОРЕКЛИ за другог мужа и шта је кључ за њено срце

Снеки можда има најдуже ноге које је осигурала на чак милион долара, а висока је 181 центиметар, док титулу највише носи Тијана Дапчевић, која је висока 184 центиметара.

Одмах после ње је Ћана, која је висока 183 центиметара, Катарина Грујић 182, а Гога Секулић је висока 181 центиметар.

Међу најниже певачице спадају Маја Николић (156 цм), Дара Бубамара (158 цм), Гоца Тржан (162), Сандра Африка (163), Ана Кокић (163).

Певачица Наташа Беквалац спада међу најпознатије, али и највољеније "џепне венере", са својих 170 цм. Међутим, мало ко зна да је њена млађа колегиница Елена Китић висока тек 156, иако се то не би рекло по неким њеним сликама на Инстаграму!

Јелена Карлеуша и Анастасија Ражнатовић су високе по 178 цм, док је Цеца нешто нижа од ћерке те има 173 центиметара.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas