· · Коментари: 0
НОВА ЉУБАВ

"ТРАЖИ ВИЛЕ ОКО СВОЈЕ ЊИВЕ": Јована Јеремић открила шта су јој астролози ПРОРЕКЛИ за другог мужа и шта је кључ за њено срце

Да није изгубила веру у љубав, водитељка Јована Јеремић показала је током недавног гостовања у емисији

1653578700_pjimage---2022-05-26T172051.347.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

Водитељка Јована Јеремић отворила је душу приликом недавног гостовања у емисији и открила какав мушкарац може да је основи и како она функционише у љубави. Осврнула се и на ситуације у којима су јој многи мушкарци нудили скупе поклоне, па чак и стан, да би им била љубавница.

"Мушкарци су ми нудили путовања у иностранство, накит, ја сам тај стан одбила, јер ја нисам ничији роб. Ако неко у животу хоће да ми да, мора да ми да и да ништа не тражи заузврат. То је кључ за Јовану Јеремић, да јој никад ништа не тражиш, јер ће она све дупло да ти врати. А то је мали број мушкараца. То је онај тип мушкарца који имају много пара, али су стипсе. Једино горе од тога када мушкарац нема, је кад има, а неће да да. Такве презирем. Жене, верујте ми, бежите од таквих мушкараца."

Јована је истакла и да је поносна на себе што је остала истрајна у својим принципима и није поклекла на разне понуде.

"Ја и кад сам се удала први пут, јел ти стварно мислиш да ја нисам могла да родим ванбрачно дете неком много утицајнијем, мега моћном мушкарцу. Могла сам. Могла сам конкретно да родим дете једном моћном човеку пре мог брака, али ја нисам желела да немам мужа. За мене је брак светиња."

Прочитајте још: "БИО ЈЕ НАЈЛЕПШИ ЧОВЕК У ЈУГОСЛАВИЈИ": Ево како је изгледао муж Весне де Винче због ког и даље НОСИ ЦРНИНУ (ФОТО)

На питање водитеља да ли би могла да замисли да се заљуби у, на пример, вулканизера, Јована је дала оштар одговор:

"Не могу. Сличан се сличном радује. Мој професор Жика Бујуклић је увек говорио да тражимо виле око своје њиве. Не, не могу. Мора да буде као ја, у сваком смислу и јачи од мене десет дужина. У другом браку тако и тако ће бити."

А да ли ће јој други муж бити богати Рус, Американац или богати шеик, Јована је открила кроз осмех:

"Постоји једно пророчанство везано за мене, не једно него више. Рекли су ми да ће мој други муж бити мега моћан светски човек који је нафтни магнат, неки кажу да ће да буде шеик, неки кажу Рус. Сви су ми то тако прогнозирали. То ће бити човек који ће ми дати свет на длану."

Прочитајте још: ИНТИМНЕ СЦЕНЕ СА БАТОМ ЖИВОЈИНОВИЋЕМ: Тања Бошковић открила какав је према њој био чувени глумац

Водитељка је открила и због чега је шеици "пале":

"Они имају тај менталитет који мене пали, а то је да они брину о жени, да жени ништа не недостаје. Ја сам цео живот волела да будем ушушкана и никад нисам доживела да неко брине о мени и да ја не размишљам данас да ли имам оволико пара или онолико. Цео живот мученица, гризи, ајде, ево сад и око детета. Ја сам бринула, а ја не желим да више бринем ја. Хоћу да неко брине о мени и више нећу да водим ја, хоћу да следим и сад сам рекла: "Ништа више не водим осим своје емисије." Хоћу да следим, хоћу да будем жена. Шта ти мислиш, да ја не умем да будем жена, ма ђавола не умем. Него сам једноставно цео живот вукла, нећу да вучем. Ја сад подсвесно радим на себи, да привлачим такве људе у живот, такве мушкарце који брину о мени. Ја сам то заслужила."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.