Oglas
· · Komentari: 0

Koja je NAJVIŠA PEVAČICA na domaćoj sceni? Visoka je 1,84 metara, a nije ni Sneki, ni Ceca

Duge noge ili "džepne venere"? Evo kojom visinom mogu da se pohvale dame sa domaće javne scene

1653735934_pjimage---2022-05-28T125909.763.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija
Oglas

Kada gledamo poznate ličnosti na televiziji, zaista je teško reći koliko je neko visok ili nizak. Mnoge pevačice i glumice mogu da se pohvale lepotom, ali koja od njih može da ponese titulu najviše?

Kada bismo igrali igru pogađanja, mnogi bi na "prvu loptu" rekli Snežana Babić Sneki, ali bi odmah pogrešili.

Pročitajte još: "TRAŽI VILE OKO SVOJE NJIVE": Jovana Jeremić otkrila šta su joj astrolozi PROREKLI za drugog muža i šta je ključ za njeno srce

Sneki možda ima najduže noge koje je osigurala na čak milion dolara, a visoka je 181 centimetar, dok titulu najviše nosi Tijana Dapčević, koja je visoka 184 centimetara.

Odmah posle nje je Ćana, koja je visoka 183 centimetara, Katarina Grujić 182, a Goga Sekulić je visoka 181 centimetar.

Među najniže pevačice spadaju Maja Nikolić (156 cm), Dara Bubamara (158 cm), Goca Tržan (162), Sandra Afrika (163), Ana Kokić (163).

Pevačica Nataša Bekvalac spada među najpoznatije, ali i najvoljenije "džepne venere", sa svojih 170 cm. Međutim, malo ko zna da je njena mlađa koleginica Elena Kitić visoka tek 156, iako se to ne bi reklo po nekim njenim slikama na Instagramu!

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović su visoke po 178 cm, dok je Ceca nešto niža od ćerke te ima 173 centimetara.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas