Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧУВА МУЖА

Којим је ТРИКОМ КЕЈТ МИДЛТОН ДРЖАЛА ЖЕНЕ ДАЉЕ ОД ВИЛИЈАМА: Увек је знала како да реагује у датој ситуацији

Будућа краљица имала је начин да заштити своју љубав од насртљивих девојака

1667392592_Kate-i-Vil.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas

Док су се још забављали, енглеска јавност је Кејт Мидлтон доделила надимак: ''Кејти која чека'', алудирајући на то да ли ће је принц Вилијам и коначно запросити.
Љубав Кејт Мидлтон и принца Вилијама датира још од студентских дана, и развила се из пријатељства, па иако данас важе за један од најскладнијих парова у краљевској породици, и на јавној сцени, није увек било тако.

Упознали су се на колеџу Сент Ендруз, где су обоје студирали, иако је тада несташни принц привлачио пажњу многих девојака, Кејт је та која је освојила његову пажњу и срце, али није све увек било лако за будућу краљицу, која и сама потиче из угледне породице Мидлтон.

''Када сам први пут срео Кејт, знао сам да постоји нешто веома посебно у вези са њом, желео сам то да истражим, али смо неко време били само пријатељи'', рекао је Вилијам у једном интервјуу.

Временом, између њих се развило нешто више од пријатељства, док су након две године студија одучили да изнајме кућу заједно са још двоје цимера, где су живели једну годину. На трећој и четвртој години студија, Вилијам и Кејт су се преселили у кућу на приватном поседу, у околини Сент Ендруза. Власник имања био је даљи рођак принца Вилијама.

Прочитајте још: Брат Кејт Мидлтон осрамотио будућу краљицу ОВИМ потезом

Након неког времена у ком је владала идила, пар је подлегао притисцима јавности да озваниче своју везу, и у том периоду је Кејт добила овај мање ласкав надимак, јер је деловало да Вилијам нема намеру да ускоро постави питање, те ју је на очиглед свих оставио. У овом периоду, Кејт је одлучила да се посвети себи и пријатељима, па је често усликана у ноћним изласцима од стране папараца.
На срећу, након овог периода који су провели одвојено, пар је увидео да ипак не могу једно без другог, па је ускоро дошло до веридбе, која је крунисана браком.

Ауторка књиге ''Кејт: Будућа краљица'', Кети Никол, открила је занимљиве детаље из њиховог односа током студентских дана. Ауторка је до ових сазнања дошла захваљујући заједничкој прјатељици Вилијама и Кејт.

Прочитајте још: Телефонски позив који је за принца Харија и Меган Маркл променио све за НОЋ ВЕШТИЦА

''Сећам се једне ситуације када се девојка набацивала Вилу до те мере да је било прилично непријатно. Пристојан, какав јесте, никако је се није успевао решити. Покушао је на љубазан начин, али девојка није одустала'', описала је она.
На сцену је наступила Кејт, као Вилијамова спаситељка.

Фото: Профимедиа

''Изненада, Кејт се појавила иза Вилијама и нежно га загрлила. Након тога, Вил је рекао 'Опрости, али већ имам девојку', и потом су он и Кејт отишли заједно смејући се.''
''Кејт је била једина девојка у просторији која је то могла да уради. И то само месец дана након што су почели да студирају.'', испричала је пријатељица о њиховом односу тада.

 

Фото: Профимедиа

Иначе, у јавности се недавно појавила вест да се млади принц у својим тинејџ данима дописивао са поп звездом Бритни Спирс, која је тада била планетарно популарна са својим првим албумима.
Међутим, након тога се нису упознали, иако је сусрет био договорен током њене посете Енглеској, јер се млади принц предомислио.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas