Oglas
· · Komentari: 0
Neočekivani poziv

Telefonski poziv koji je za princa Harija i Megan Markl promenio sve za NOĆ VEŠTICA

Dok su se provodili na žurci, nisu ni slutili šta su mediji otkrili o njima

1667210348_Megan-i-Hari.jpg
Foto. Profimedia
Oglas

Dok još uvek nije bila ozvaničena njihova veza, Hari i Megan su bili još jedan ljubavni par koji je hteo da se dobro provede na zabavi povodom Noći veštica.
Te večeri su planirali da uživaju u svojoj vezi, kao i u dobrom društvu, u pratnji Princeze Evgenije i Džeka Bruksbanka, ali su stvari krenule neočekivanim tokom.

Jedan telefonski poziv, promenio je sve.

Dok su 2016. čuvali svoju ljubav od očiju javnosti, koja je bila tek u začetku, i održavali vezu na relaciji London-Toronto, gde je Megani snimala seriju ''Odela'', odlučili su ipak da se malo zabave i izađu na žurku, a činilo se da poznati par ima skriveni plan i kako. Par se maskirao Venecijanskim maskama, i mislili su da  će se ovako neometano provesti među ostalim zvanicama, koji neće primetiti prisustvo princa i glumice.

Foto: Profimedia
U neautorizovanoj biografiji ''Pronalazeći slobodu'', autori Omid Skobi i Karolin Durand, navode da se par fantastično provodio na žurci te noći, i da je kako autori navode- ovo njihov omiljeni praznik, i tada su već bili neka četiri meseca u vezi, i već ludo zaljubljeni jedno u drugo.
Te večeri, 29.oktobra, par je planirao da ide na tematsku žurku-maskembal, koja je organizovana u Soho Kući,u Torontu.
Dok su uživali uz koktele te noći, Hari je dobio iznenadni poziv od jednog od svojih pomoćnika iz Kensingtonske palate. Vesti nisu bile dobre.

Pročitajte jošHejli Biber u potpuno providnoj haljini: Da li je otkrila previše? (FOTO)

Koliko god pokušavali da sakriju svoju vezu još neko vreme, mediji su došli do saznanja da je, sada već bračni par, u vezi, i planirali su da udarnu vest objave narednog jutra.
Od tada, skrivanju više nije bilo mesta, ljubav je procvetala, pod budnim okom javnosti, a Hari i Megan su u braku već četiri godine, i imaju dvoje dece Arčija i Lilibet.
Megan se nedavno, gostujući u emisiji Elen Dedženeris prisetila ove večeri kao ''poslednjeg slobodnog zabavnog izlaska za njih dvoje''.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas