Oglas
· · Komentari: 0
ČUVA MUŽA

Kojim je TRIKOM KEJT MIDLTON DRŽALA ŽENE DALJE OD VILIJAMA: Uvek je znala kako da reaguje u datoj situaciji

Buduća kraljica imala je način da zaštiti svoju ljubav od nasrtljivih devojaka

1667392592_Kate-i-Vil.jpg
Foto. Profimedia
Oglas

Dok su se još zabavljali, engleska javnost je Kejt Midlton dodelila nadimak: ''Kejti koja čeka'', aludirajući na to da li će je princ Vilijam i konačno zaprositi.
Ljubav Kejt Midlton i princa Vilijama datira još od studentskih dana, i razvila se iz prijateljstva, pa iako danas važe za jedan od najskladnijih parova u kraljevskoj porodici, i na javnoj sceni, nije uvek bilo tako.

Upoznali su se na koledžu Sent Endruz, gde su oboje studirali, iako je tada nestašni princ privlačio pažnju mnogih devojaka, Kejt je ta koja je osvojila njegovu pažnju i srce, ali nije sve uvek bilo lako za buduću kraljicu, koja i sama potiče iz ugledne porodice Midlton.

''Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da postoji nešto veoma posebno u vezi sa njom, želeo sam to da istražim, ali smo neko vreme bili samo prijatelji'', rekao je Vilijam u jednom intervjuu.

Vremenom, izmedju njih se razvilo nešto više od prijateljstva, dok su nakon dve godine studija odučili da iznajme kuću zajedno sa još dvoje cimera, gde su živeli jednu godinu. Na trećoj i četvrtoj godini studija, Vilijam i Kejt su se preselili u kuću na privatnom posedu, u okolini Sent Endruza. Vlasnik imanja bio je dalji rodjak princa Vilijama.

Pročitajte još: Brat Kejt Midlton osramotio buduću kraljicu OVIM potezom

Nakon nekog vremena u kom je vladala idila, par je podlegao pritiscima javnosti da ozvaniče svoju vezu, i u tom periodu je Kejt dobila ovaj manje laskav nadimak, jer je delovalo da Vilijam nema nameru da uskoro postavi pitanje, te ju je na očigled svih ostavio. U ovom periodu, Kejt je odlučila da se posveti sebi i prijateljima, pa je često uslikana u noćnim izlascima od strane paparaca.
Na sreću, nakon ovog perioda koji su proveli odvojeno, par je uvideo da ipak ne mogu jedno bez drugog, pa je uskoro došlo do veridbe, koja je krunisana brakom.

Autorka knjige ''Kejt: Buduća kraljica'', Keti Nikol, otkrila je zanimljive detalje iz njihovog odnosa tokom studentskih dana. Autorka je do ovih saznanja došla zahvaljujući zajedničkoj prjateljici Vilijama i Kejt.

Pročitajte još: Telefonski poziv koji je za princa Harija i Megan Markl promenio sve za NOĆ VEŠTICA

''Sećam se jedne situacije kada se devojka nabacivala Vilu do te mere da je bilo prilično neprijatno. Pristojan, kakav jeste, nikako je se nije uspevao rešiti. Pokušao je na ljubazan način, ali devojka nije odustala'', opisala je ona.
Na scenu je nastupila Kejt, kao Vilijamova spasiteljka.

Foto: Profimedia

''Iznenada, Kejt se pojavila iza Vilijama i nežno ga zagrlila. Nakon toga, Vil je rekao 'Oprosti, ali već imam devojku', i potom su on i Kejt otišli zajedno smejući se.''
''Kejt je bila jedina devojka u prostoriji koja je to mogla da uradi. I to samo mesec dana nakon što su počeli da studiraju.'', ispričala je prijateljica o njihovom odnosu tada.

 

Foto: Profimedia

Inače, u javnosti se nedavno pojavila vest da se mladi princ u svojim tinejdž danima dopisivao sa pop zvezdom Britni Spirs, koja je tada bila planetarno popularna sa svojim prvim albumima.
Medjutim, nakon toga se nisu upoznali, iako je susret bio dogovoren tokom njene posete Engleskoj, jer se mladi princ predomislio.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas