Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Колегиницама је много већи проблем мој брак него каријера": Александра Пријовић искрено о односу са колегама

Певачица Александра Пријовић једна је од најпопуларнијих младих певачица.

1637053800_66047e108af7ff16cc1c35588447a27fcde5917f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У Звездама Гранда појавила се 2012. године и однела високо четврто место. Песмом "Сенке" поставила је домаћи рекорд по брзини прегледа на Јутјубу, када је песма у најкраћем року имала милион прегледа за мање од 24 часа.

Александра је поред сјајног гласа у жижи јавности и од кад је обелоданила везу са Филипом Живојиновићем, сином Бобе Живојиновића из првог брака.

Александра првиатни живот чува и ретко изности информаације, а сада је прокоментарисала како колеге виде њен велики успех.

Прочитајте још: ЦЕЦА И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЛЕТЕЛЕ ЗАЈЕДНО: Нису могле да се гледају, али Јелена није могла да издржи без коментара! Ево како је реаговала (ФОТО)

- Колегиницама је много већи проблем мој брак него каријера. Мислим да би све успехе могле да ми опросте и пређу преко њих, али што сам се удала за њега, то никако. Некад испада да без Филипа и Брене не бих ни успела. Акценат је увек на њему, без обзира на то што све песме и спотове сама финансирам - рекла је Александра Пријовић, за ИЂТВ.

Александра истиче да са Бреном има сјајан однос, али да је њена свекрва Филипова мјака Зорица:

- Морам, пре свега, да кажем да мени није свекрва Лепа Брена него Филипова мајка Зорица. Брена је једна дивна жена која брине о породици и много је добар човек - каже певачица.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas