Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОМШИЈЕ РАЗОТКРИЛЕ ДАРУ БУБАМАРУ: Хтела је да превазиђе друге певачице, а ево и каква је била у младости

Дара Бубамара рођена је и одрасла, а и данас живи у Новом Саду, а њене комшије су сада откриле до сада непознате детаље из њеног живота.

1707657880_325724_img-1159f9d338ad27077398a5278e241715-v_iff.jpg
Фото: Новости
Oglas

Радојка Аџић док још није постала Дара Бубамара, детињство је провела у новосадском насељу Сателит где је живела са мамом, татом и братом. Комшије све знају о певачици, а једна је познаје од када је била беба.
- Када сам се доселила она је имала само три месеца. Знам је и као бебу и кад је плакала и кад је певала и била је слатко дете кад је била мала, е касније ми се није више допадала - каже искрено Јованка која је поменула и Дарине фотографије које су се појављивале у медијима.
- Слике и оно све, није јој требало, по мени. Њена мама је била дивна жена и ја верујем да то њој не би пријало, али добро такав је бизнис, такав је посао, само јој не бих одобрила да ме је питала - каже некадашња Дарина прва комшиница Јованка и додаје:

- Мислим да је добра особа, само касније оно што је почела то ми се није свидело. Мислим да је она хтела са тим да превазиђе све друге певачице, да она буде популарнија. Нисам никада о томе са њом разгварала, то је моје мишљење, али мислим да јој то није требало.

О Дари на сцени и у медијима су нам причале и друге комшије.

- Како тржиште тражи тако се и она понаша, али увек је искрена, увек је иста. Волим што је увек искрена и доследна - каже комшиница која живи недалеко од стана у ком је Дара некада живела са родитељима.

Са њеним мишљењем се слаже још једна суграђанка.

- Она је толико једно искрено створење, нит она шта патетише, самохрана мајка, ја сам самохрана, па знам како то иде, али никад нисам патетисала, тако и она - каже комшиница и додаје поруку за Дару:

- Само да пева, не мора да се онако облачи. Једноставно да пева, то је она, само да пева.

Колико је била блиска са певачицом комшиница из зграде у којој је Дара живела нам је дочарала причом о Радином облачењу и томе да је долазила да је пита како изгледа.

- Када је становала овде и када је почела ту каријеру, пуно пута је волела да пита када нешто треба да обуче и ја јој кажем: "Радо, па прошли пут си била у томе", а она каже: "Јао, како сте запамтили". Није баш да је питала за модне савете али хтела је да разговара - каже Јованка.

Комшиница се сећа и њених првих зарада али и тога да је умела родитељима да даје новац.

- Умела је она и родитељима да помогне. То сам приметила пуно пута. Једне године су били на мору у Петровцу, њу није мрзело да дође, били су на плажи, она је дошла и оставили им на рецепцији да они не би имали проблема. Умела је да им помогне - присећа се Јованка.

Како је Дара одрастала у њеном животу је било и симпатија, онда и озбиљнијих љубави, па и бракова, а Јованка је и у то упућена.

- Како да не, сећам се Милана, сећам се ја и Лакија. Овај што има сина са њим, он ми се јако допадао, поред Милице, маме, он је њу.... Он је њу на рукама носио када се разболела - каже Јованка која Дариног сина није виђала толико често у њиховом комшилуку.

- Право да кажем ја сам га на почетку виђала, два пута у животу, а видела сам га више у Футогу, јер сам ја из Футога, а сад задњих година га нисам виђала, само док је био мањи.

А колико јој се допао Милан са којим је Дара била у браку рекла нам је још једном.

- Ту је мног погрешила, могла је имати леп брак и лепу довољну каријеру, није морала бити најпопуларнија, али она је хтела тако - каже искрено Јованка у емисији "Метар мога села".

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas