Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОМШИЛУК ОПЛЕО ПО ЛАЗАРУ РИСТОВСКОМ! Ево шта су рекли о 39 година млађој девојци

Глумац Лазар Ристовски након развода од Данице Ристовски после четири деценије брака, поново ужива у љубави и то са 39 година млађом глумицом и колегиницом Аницом Лазић.

1697793064_53ccffdec97807ba652bd812843f48f4e94d518e.jpg
ФОТО: Инстаграм/Лазар.Ристовски
Oglas

Ова информација одјекнула је попут бомбе естрадним светом, а Лазар је потврдио да је поново заљубљен.

Повучени информацијама да увелико живе заједно у Београду на води, те да их виђају и у његовој породичној кући у Земуну новинари су одличили да посете оба комшилука.

- Док се није појавила информација у медијима нисмо обраћали пажњу, виђали смо их заједно али нисмо мислили да су пар. Ваљда зато што је она доста млађа, а искрено нисам знао да ли има ћерку па сам пре мислио да му је неко од деце. Сада када знам сигуран сам да ту живе, каже Данило, док његова девојка Маја додаје:

- Ми одавно живимо у овим зградама, а мислим да се он доселио скорије. Не знам да ли је она одмах прешла са њим али ту је. Лако их можете видети и у оближњим кафићима или како шетају тржним центром.

У оближњој продавници кажу да не долазе у набавку.

- Сврати Лазар по неке успутне ситнице и увек је дотеран и остави облак парфема за собом. Он одлично изгледа за своје године, е сад то не значи да треба да се забавља са толико млађом девојком. Не бих да му судим али што је много, много је. Велика је то разлика. Ја не могу ни да замислим шта о томе мисле њени родитељи, искрена је продавачица.

Комшије овог фенси насеља нису биле баш расположене да причају о Ристовском јер га и не виђају тако често, а и читава прича око млађе девојке им је чудна па не желе својим коментаром да га наљуте.

- Он стално негде јури и жури, а њу не бих препознао да је не видим са њим. Некако ми није упечатљива. Даницу нисмо виђали овде, мислим да се он у наш крај преселио после развода. Човек води рачуна о себи, али нико није очекивао да ће бити у вези са “клинком”, али то је свакако његова ствар. Верујем да му многи завиде, каже Марко.

У комшилуку Ристовског у Земуну били су причљивији. Ипак је то крај у којем су Даница и Лазар провели најлепше године.

- Након развода Даницу овде нисмо виђали, мада и Лазара ретко. Кажу да је једном долазио са том новом девојком, али нико тада није мислио да је девојка. Мислиле су комшије да је она неки агент за некретнине јер се кућа продаје. Кажу да је деловала насмејано и срећно, а он живи другу младост. Па нека, човек је разведен може да ради шта хоће, каже један старији господин који Даницу и Лазара познаје дуги низ година.

- Они су деловали као пар који нема проблеме. Подигли су синове, стално су пуно радили и градили. Даница је мало груба жена, он ми је био пријатнији за причу. Некако увек радознао на леп начин, а она као да има неки гард стално. Када су се растали, она више није долазила, каже комшиница која тврди да је кућа на продају због оставинске расправе.

- Међутим, кажу да је повучена са огласа и да ће вероватно је преписати синовима и неће продавати. Лазар дође ту да обиђе кућу, имају базен па се купа, окупи пријатеље. Нову девојку нисам видела, истиче Дана.

Комшиницу која није желела да каже своје име како јој бивше комшије не би замериле то што мисли, испричала је своју причу.

- Знате, он ни не крије да је са њом. Сада је он фрајер, а да је Даница нашла 40 година млађег или уопште неког то би се коментарисало другачије. Али, тако је како је.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas