· · Коментари: 0

Констракта одбила велики новац: "Добила сам понуде, али такве ствари не подржавам"

Наша представница открила због чега је одбила понуде које је добијала

1657873477_konstr.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Констракта, овогодишња представница Србије на "Евровизији", проговорила је о одбијању великих пара које су јој нудили у претходном периоду за рекламирање различитих производа.

- Стојим танко са рекламним кампањама. Танко. Не знам, ја некако нисам љубитељ адвертајзинга (рекламирања). Стварно нисам. Најбаналнији неки пример... Ево, ова патика кошта 100 динара, рецимо, а ја 70 плаћам тај адвертајзинг и то убеђивање да је баш то сјајна патика. Мене лично никад нико није убедио да купим нешто зато што је то рекао тамо неко, нити ће. Једноставно то код мене не ради, то не подржавам - казала је Констракта, истичући да сумња да неко може да је убеди у супротно.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић без трунке шминке: Певачица показала како изгледа када се камере угасе (ФОТО)

Објаснила је и у ком случају би направила изузетак:

- Добила сам понуде, јесам. Све што сам досад добила сам и одбила. Нисам гадљива на паре, како да кажем... Просто, не иде ми се тамо. Не иде ми се, али видећемо, ако буде нека супер прилика, онда да. Нешто са хуманитарним карактером. У сваком случају ја не бих убеђивала људе да је неки производ баш страва - истакла је уметница за "К1".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.