Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Констракту очекује ЖЕСТОКА КОНКУРЕНЦИЈА у финалу Евровизије! Ово је комплетан списак 25 финалиста

Вечерас је одржано друго полуфинале "Евровизије", а представница Србије, Констракта, се пласирала у финале, које ће бити одржано у суботу, 14. маја

1652393411_______________________________________________________________________________favoriti.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Само проглашење је било врло драматично јер су је прозвали последњу, уз намерно одуговлачење, тако да је за тренутак свима застао дах.

Констракта је наступила под редним бројем 3, а публика у арени је све време тапшала и певала са њом у глас нумеру "Ин Цорпоре Сано" и стихове: "Срце само куца, дајем поверење, нека само куца! Бити здрава, бити здрава...".

Констракту ћемо гледати и у финалној вечери, где ће покушати да "Евровизију" доведе у Србију након више од деценију и по.

У финалу "Евровизије" биће 25 земаља - по 10 из оба полуфинала и 5 земаља које сваке године директно иду у финале јер издвајају највише новца за одржавање фестивала.

Прочитајте још: Констракта је одушевила и водитељски трио: Ево шта су урадили на сцени након њеног наступа (ФОТО)

Констрактин наступ, иначе, на Јутјубу има убедљиво највише пуштања од свих песама из овог полуфинала - већ бележи више од 250.000 прегледа, док је на другом месту песма из Финске, са око 40.000.

Финалисти 

А које су све земље отишле у финале, погледајте испод:

  1. Аустралија
  2. Естонија
  3. Финска
  4. Пољска 
  5. Румунија
  6. Србија
  7. Шведска 
  8. Јерменија
  9. Чешка
  10. Француска
  11. Немачка
  12. Холандија
  13. Норвешка
  14. Португал
  15. Шпанија
  16. Швајцарска 
  17. Украјина
  18. Италија
  19. Азербејџан
  20. Белгија
  21. Грчка
  22. Исланд
  23. Литванија
  24. Молдавија
  25. Велика Британија

Дружење и добро расположење

А ево шта је Констракта радила док је чекала да се објаве резултати гласања. Она је преносила атмосферу која влада међу такмичарима и обилазила своју конкуренцију, која је поздрављала Србију.

Фото: принтскрин/Инстаграм/констракта

"Морам да хвалим Србију", рекла је Ана у свом маниру.

Потом је снимила представнике Малте, а симпатичан коментар насмејао је њен тим:

"Ова Малта је Лепа Брена тотално", рекла је Констракта, која је потом упутила подршку Македонцима.

Прочитајте још: На сцени ЗАЈАХАО БИКА у чипканом комбинезону, па пољубио МУШКАРЦА! Ово је део шокантног наступа представника САН МАРИНА (ФОТО/ВИДЕО)

О наступу, плесу и стајлингу представника Румуније много се прича, а Констракта је потврдила овације публике које су владале током његовог перформанса.

"Кад је Румун наступао, цела сала је хистерисала", рекла је Ана, а потом се осврнула на проблематично сунце са сцене:

"Сунце ради само кад га нико не гледа, изгледа да тако функционише", рекла је шаљиво.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas