Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Корнелије Ковач му је компоновао ванвременске песме, огласио се Здравко Чолић: "Обележио си наше животе. Хвала ти Бато за све" (ФОТО)

Прослављени композитор, Корнелије Ковач, преминуо је јуче у 81. години живота од последица корона вируса

1663068530_0563cb593c879bc02d530f5e2cfb3b0a4717f2be.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Корнелије је компоновао песме које су брзо постајале ванвременске и прославиле броје певаче.

Међу првима су се од њега на друштвеним мрежама опростиле ћерке Александра и Кристина, а сада се огласио и певач Здравко Чолић, коме је Корнелије компоновао песме које су и данас једна од најпопуларнијих, Април у Београду, Живиш у облацима, Звао сам је Емили, Једна зима са Кристином, Једина, Мађарица, Она спава, Пјевам дању, пјевам ноћу, Станица Подлугови, Ти можеш све, Ти си била, увијек била, Ти си ми у крви.

Прочитајте још: Филмска љубавна прича Корнелија и Снежане: Жена која му је повратила ВЕРУ у љубав (ФОТО)

Сарадња двојице музичара није почела сјајно, али су временом постали најближи сарадници и створили музику уз коју одрастају генерације.

Здравко Чолић није крио емоције и захвалио се Корнелију за сва дела која је стварао:

- Изгледало је као да ћеш заувек бити ту. Хвала ти за музику… за дела која си стварао… за речи пажње и љубави које си имао за све нас. Обележио си наше животе. Хвала ти Бато за све - написао је у описзу заједничке фотографије из младости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas