Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Крај је онда када ти одлучиш да је крај": Данас је тачно ПЕТ година од несреће која је задесила Деу Ђурђевић - "Доживела сам две КЛИНИЧКЕ смрти"

ДЕа Ђурђевић је пре пет година на овај дан доживела тешку несрећу

1707385005_Foto-Ataimages.rs-Dea-Djurdjevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Деа Ђурђевић пре пет година доживела је стравичну саобраћајну несрећу. Поледица, клизав коловоз и брзина аутобуса који је пролетео поред ње заувек су променили њен живот.

Оперисана је више од 20 пута, лекари су се борили да водитељки сачувају руку, док се она борила са посттрауматским синдромом и променама које није могла да замисли ни у највећим ноћним морама.

Водитељка се огласила на свом Инстаграм налогу, поделивши слику која је тада настала у болници и расплакала читаву јавност.

- Данас је тачно пет година од моје највеће борбе, борбе против наизглед непобедивог противника. Само наизглед! Крај је онда када ти одлучиш да је крај. А ја сам желела да живим и победим! Хвала свима који су били уз мене, бескрајно хвала мојој породици, свим мојим пријатељима, а и вама које не познајем, а пружали сте ми огромну подршку коју сам осећала сваког дана и која ми је давала снагу да истрајем у борби.

- Јача него икад! Идемо у нове победе! - рекла је Деа у објави.

Несрећа се, подсетимо, догодила 7. фебруара 2019. године, око шест сати ујутру у Улици хероја Милана Тепића на Дедињу у Београду, у тренутку када је млада водитељка била на свега 200 метара од фирме у којој ради.

- Деа је, као и сваког јутра, аутомобилом кренула на посао. Међутим, због воде на путу која се заледила, а која је целу ноћ шикљала из рупе на коловозу, изненада се сударила са другим возилом. Она је потом изашла из својих кола, позвала колеге како би им рекла да ће каснити у Јутарњи прогам, и упутила се ка возачу другог аута да би видели колика је штета - рекао је тада очевидац.

Неколико тренутака касније на водитељку је налетео аутобус на линији 78, који је због залеђеног пута такође проклизао и покосио је.

Деа Ђурђевић након несреће јавно прича о безбедности у саобраћају и истиче како је безбедност у саобраћају веома битна.

- Рука ми је ампутирана изнад лакта, носили су је поред мене. Те слике показујем, како бих показала људима шта значи секунд у саобраћају. Секунд непажње може некоме потпуно да промени живот. Три и по месеца сам била на интезивној нези, а скоро три месеца сам била у јако тешком стању. Искомпликовало се, имала сам две клинчке смрти. Само сам могла да померам главу, имала сам велике повреде, а свега сам била свесна - рекла је између осталог Деа у емисији на Пинк телевизији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas