Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРАЈ: Меган Маркл је своју последњу епизоду подкаста назвала симболично ''Манифестација културалног преокрета''

Први серијал војвоткињиних 'Архетипова' завршен, а да ли ће бити наставка?

1669802777_profimedia-0720022557-Megan-naslovna-arhetipovi.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Сасекса разговарала је са три мушкарца- Енди Кохеном, Тревором Ноом и Џудом Апатовом, по први пут у свом подкасту.

Тек што је Меган увела мушкарце у разговоре, подкаст се завршио. У последњој епизоди, она је са овим тројцем разговарала о стреотиповима који жене вуку уназад. Инспирацију за овај разговор добила је од свог супруга, принца Харија.

- Уколико сте слушали последњих 11 епизода, можда сте приметили да нисте чули много мушких гласова. У ствари, све до сада, осим пар 'упада' мог мужа у првој епизоди, овај шоу је угостио само женске гласове, рекла је Меган у последњој епизоди, осврћући се на тренутак када је принц Хари свратио да се јави Серени Вилијамс.
- И то је било тако дизајнирано. Било је важно за нас да жене добију простор да поделе њихова аутентична и компликована, комплексна и динамична искуства. Да их чују. И да их разумеју, навела је Меган.

Прочитајте још: ОЗБИЉНЕ ПРЕТЊЕ: Бивши шеф за сузбијање тероризма у Лондону, наводи кроз шта је Меган Маркл прошла током живота у Уједињеном Краљевству

Наставила је: ''Кроз процес, пало ми је на памет- и да будем искрена на сугестију мужа, да уколико желимо да променимо како се гледа на полове, и на ограничавајуће етикете којима делимо људе,  морамо проширити разговор...и да морамо активно да укључимо мушкарце у комуникацију''.

Прочитајте још: УЈЕДИЊЕНИ ПОНОВО: Да ли ће се принц Вилијам и принцеза Кејт сусрести са Сасексовима током посете Америци, ове недеље?

Током свог ћаскања са Ноом, Меган је говорила о писању дечије књиге инспирисане везом између принца Харија и њиховог сина Арчија (3).

На крају финалне епизоде, Меган је истакла колико је из ових разговора научила о себи, као и својим саговорницима из друге перспективе. Није познато да ли ће се снимање подкаста наставити.

 

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas