Oglas
· · Komentari: 0

KRAJ: Megan Markl je svoju poslednju epizodu podkasta nazvala simbolično ''Manifestacija kulturalnog preokreta''

Prvi serijal vojvotkinjinih 'Arhetipova' završen, a da li će biti nastavka?

1669802777_profimedia-0720022557-Megan-naslovna-arhetipovi.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Vojvotkinja od Saseksa razgovarala je sa tri muškarca- Endi Kohenom, Trevorom Noom i Džudom Apatovom, po prvi put u svom podkastu.

Tek što je Megan uvela muškarce u razgovore, podkast se završio. U poslednjoj epizodi, ona je sa ovim trojcem razgovarala o streotipovima koji žene vuku unazad. Inspiraciju za ovaj razgovor dobila je od svog supruga, princa Harija.

- Ukoliko ste slušali poslednjih 11 epizoda, možda ste primetili da niste čuli mnogo muških glasova. U stvari, sve do sada, osim par 'upada' mog muža u prvoj epizodi, ovaj šou je ugostio samo ženske glasove, rekla je Megan u poslednjoj epizodi, osvrćući se na trenutak kada je princ Hari svratio da se javi Sereni Vilijams.
- I to je bilo tako dizajnirano. Bilo je važno za nas da žene dobiju prostor da podele njihova autentična i komplikovana, kompleksna i dinamična iskustva. Da ih čuju. I da ih razumeju, navela je Megan.

Pročitajte još: OZBILJNE PRETNJE: Bivši šef za suzbijanje terorizma u Londonu, navodi kroz šta je Megan Markl prošla tokom života u Ujedinjenom Kraljevstvu

Nastavila je: ''Kroz proces, palo mi je na pamet- i da budem iskrena na sugestiju muža, da ukoliko želimo da promenimo kako se gleda na polove, i na ograničavajuće etikete kojima delimo ljude,  moramo proširiti razgovor...i da moramo aktivno da uključimo muškarce u komunikaciju''.

Pročitajte još: UJEDINJENI PONOVO: Da li će se princ Vilijam i princeza Kejt susresti sa Saseksovima tokom posete Americi, ove nedelje?

Tokom svog ćaskanja sa Noom, Megan je govorila o pisanju dečije knjige inspirisane vezom između princa Harija i njihovog sina Arčija (3).

Na kraju finalne epizode, Megan je istakla koliko je iz ovih razgovora naučila o sebi, kao i svojim sagovornicima iz druge perspektive. Nije poznato da li će se snimanje podkasta nastaviti.

 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas