Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краљ Чарлс ће имати посебно задужење на Евросонгу: Откривена његова улога на највећем музичком такмичењу

Званично је саопштено шта је краљ Чарлс радити на Евросонгу

1682259312_kralj-carls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Музичко такмичење "Евровизија 2023", које почиње 9. маја, отвориће краљ Чарлс.

Наиме, из краљевске палате је стигло обавештење да ће светла на позорници званично упалити његово краљевско височанство.

Он ће са супругом Камилом доћи у Ливерпулску арену, где ће се срести са водитељима и британском представницом на овом такмичењу, наводи се даље у саопштењу.

Подсетимо, у првој полуфиналној вечери наступа и српски представник, певач Лук Блек, који ће наступати под редним бројем три са нумером "Само ми се спава".

Он је победом на домаћем избору и те како скренуо пажњу јавности на себе, а његов став о музичкој сцени у нашој земљи је јасан.

- Мислим да музичка сцена у Србији осликава културно стање на овим просторима, односно како васпитамо културу таква нам је и музика. Генерално гледано, дивим се људима који храбро, и то морам рећи храбро, раде оно што им је најприродније, а да то није народна музика. Кад кажем народна музика мислим на овај актуелни турбо-фолк - рекао је Луке Блацк једном приликом, па навео да је чињеница да фолкери често гледају на музику кроз новац.

- Народна музика је океј, и треба да постоји, али не привлачи ме јер је ми делује као опција Д у целој музичкој причи. Посматрам је само као начин да се дође до новца, а то ми онда није музика него банкомат. Надам се да ће се људи мало отворити и ка неким другим стварима и да ће сви музички жанрови моћи да постоје и имају шансу у исто време - додао је он тада за "Оптимист", а онда прокоментарисао критике које долазе до њега.

- Критике највише утичу на мој рад и напредак тако да су увек добродошле, али наравно од људи чије мишљење ценим, односно од људи који су постигли слично као ја или једноставно имају много добар и развијен слух и љубав према музици. Остатак негативне критике за мене не постоји, односно нисам имао прилику да видим - навео је Лука.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas