Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

Кристина Раденковић била је 10 година са познатим спортистом: Након тога оженио је Наташу Беквалац, а водитељка је о њему имала само речи хвале (ФОТО)

Позната водитељка некада је била у вези са познатим спортистом

1678530050_raden.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Кристина Раденковић већ дуже време ужива у љубави са Николом Радојевићем. Поносни су родитељи сина Рогана и ћерке Таре. Важе за један од најскладнијих парова на домаћој сцени, а Никола је Кристини био велика подршка токон незгоде коју је недавно доживела на скијању у Француској.

Пре Николе, Кристина је дуго била у вези са спортистом Љубом Јовановићем. Њихова веза почела је 2004, а завршила се 2014. година. У том периоду, водитељка и рукометаш су раскидали и мирили се.

Упознали су се у Новом Саду, а Раденковићева је о свом бившем изабранику имала само речи хвале.

- Једном је неко лепо рекао да живот није равна линија, а у мом случају ова изрека је и те како тачна. У Љуби пре свега имам истинског пријатеља за цео живот. Срећна сам и поносна на наш однос. Он у мени успева да пробуди нека од најлепших љубавних осећања и хвала му на томе - испричала је својевремено за домаће медије.

Након једног помирења Кристина је за "Сторy" изјавила:

- Када сад размишљам о нашој вези и правим ретроспективу, схватам да смо једно крај другог емотивно сазрели и да је то што смо поново заједно можда и најлепша ствар - била је потпуно искрена, па додала:

- Све уобичајене размирице решавамо разговором, а тада је већа одговорност на Љуби јер мора да се носи с мојом тврдоглавошћу. Чини ми се да је на добром путу да пронађе рецепт како да обузда мој понекада необуздан темперамент.

Једном приликом Љуба је за "Сторy" признао:

- До сада сам само једном искрено волео. То не значи да сам се у осталим везама претварао, али једну новинарку волео сам најинтензивније и најдуже.

Након што се њихова веза окончала, водитељка му је пожелела срећу са Наташом:

- Тачно је да смо Љуба и ја били заједно. Али више нисмо. Желим му сву срећу са Наташом -- рекла је својевремено.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas