· · Komentari: 2

Kristina Radenković bila je 10 godina sa poznatim sportistom: Nakon toga oženio je Natašu Bekvalac, a voditeljka je o njemu imala samo reči hvale (FOTO)

Poznata voditeljka nekada je bila u vezi sa poznatim sportistom

1678530050_raden.jpg
Foto: ATA images

Voditeljka Kristina Radenković već duže vreme uživa u ljubavi sa Nikolom Radojevićem. Ponosni su roditelji sina Rogana i ćerke Tare. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a Nikola je Kristini bio velika podrška tokon nezgode koju je nedavno doživela na skijanju u Francuskoj.

Pre Nikole, Kristina je dugo bila u vezi sa sportistom LJubom Jovanovićem. NJihova veza počela je 2004, a završila se 2014. godina. U tom periodu, voditeljka i rukometaš su raskidali i mirili se.

Upoznali su se u Novom Sadu, a Radenkovićeva je o svom bivšem izabraniku imala samo reči hvale.

- Jednom je neko lepo rekao da život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. U LJubi pre svega imam istinskog prijatelja za ceo život. Srećna sam i ponosna na naš odnos. On u meni uspeva da probudi neka od najlepših ljubavnih osećanja i hvala mu na tome - ispričala je svojevremeno za domaće medije.

Nakon jednog pomirenja Kristina je za "Story" izjavila:

- Kada sad razmišljam o našoj vezi i pravim retrospektivu, shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazreli i da je to što smo ponovo zajedno možda i najlepša stvar - bila je potpuno iskrena, pa dodala:

- Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na LJubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament.

Jednom prilikom LJuba je za "Story" priznao:

- Do sada sam samo jednom iskreno voleo. To ne znači da sam se u ostalim vezama pretvarao, ali jednu novinarku voleo sam najintenzivnije i najduže.

Nakon što se njihova veza okončala, voditeljka mu je poželela sreću sa Natašom:

- Tačno je da smo LJuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom -- rekla je svojevremeno.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.