Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кристина Раденковић о пластичним операцијама које је радила: "Сви су ми сугерисали да треба да се позабавим БОРАМА"

Кристина Раденковић отворено о свом искуству са естетским интервенцијама

1676451358_Foto-Ataimages.rs-Kristina-Radenkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Кристина Раденковић је открила да је радила ботокс. Навела је да њој боре нису сметале, али да ус јој сугерисали да су постале видљиве.

- Недавно сам ставила 0,1 мл кубних хијалурона у боре смејалице, тек да видим како ће моје лице реаговати на њега. Додуше, мени те моје, стручно назване, назолабијалне боре уопште не сметају, али су ми сви сугерисали да треба да се позабавим њима - рекла је водитељка у емисији "Кец на једанаест" на К1 телевизији и додала:

- Хтели су да ме 'нафилују' с кубиком, али сам инсистирала на количини која је, буквално, занемарљива. Боље да шест пута одем и ствавим толико него исту количину ођедном, па да се шокирам кад се погледам у огледало.

Што се тиче вођења чувеног квиза "Слагалица" она је рекла како јој је понекад непријатно при изговору одређених речи.

- Чињеница је да ми сви у свакодневном говору говоримо - неисправно. Ми имамо тренинге с лекторима, јер је дужност ТВ Слагалице да наметне правопис и исправан говор, и то радимо у свим ударним емисијама. То што на терену није тако, то је питање за стручњаке. Ни ја тако не говорим у свакодневном животу, али то како акцентујемо речи у емисијама је исправно. Непријатно ми је док тако изговарам неке речи, јер знам да сви гледају и слушају, али то је исправно. Волела бих да се то усвоји, требало би да се ускладимо па и да нашу децу томе учимо. А ако може и једно и друго, и ако су оба начина исправна, онда одлично - објаснила је Кристина.

Осврнула се и на почетак каријере и истакла како су је раније неке ствари избацивале из такта и да јој се дешавало и да заплаче у програму уживо.

- Избаце ме некада ствари из такта, али то је неприметно некоме ко ме не познаје. Дуго сам у телевизијском послу и научила сам да се контролишем. На почетку рада на телевизији дешавало се и да се заплачем уживо у програму, али сам научила лекцију, а то је да сам лице које износи информацију и да ту нема места за преемотивна реаговања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas