Oglas
· · Komentari: 0

Kristina Radenković o plastičnim operacijama koje je radila: "Svi su mi sugerisali da treba da se pozabavim BORAMA"

Kristina Radenković otvoreno o svom iskustvu sa estetskim intervencijama

1676451358_Foto-Ataimages.rs-Kristina-Radenkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Kristina Radenković je otkrila da je radila botoks. Navela je da njoj bore nisu smetale, ali da us joj sugerisali da su postale vidljive.

- Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima - rekla je voditeljka u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji i dodala:

- Hteli su da me 'nafiluju' s kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko nego istu količinu ođednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo.

Što se tiče vođenja čuvenog kviza "Slagalica" ona je rekla kako joj je ponekad neprijatno pri izgovoru određenih reči.

- Činjenica je da mi svi u svakodnevnom govoru govorimo - neispravno. Mi imamo treninge s lektorima, jer je dužnost TV Slagalice da nametne pravopis i ispravan govor, i to radimo u svim udarnim emisijama. To što na terenu nije tako, to je pitanje za stručnjake. Ni ja tako ne govorim u svakodnevnom životu, ali to kako akcentujemo reči u emisijama je ispravno. Neprijatno mi je dok tako izgovaram neke reči, jer znam da svi gledaju i slušaju, ali to je ispravno. Volela bih da se to usvoji, trebalo bi da se uskladimo pa i da našu decu tome učimo. A ako može i jedno i drugo, i ako su oba načina ispravna, onda odlično - objasnila je Kristina.

Osvrnula se i na početak karijere i istakla kako su je ranije neke stvari izbacivale iz takta i da joj se dešavalo i da zaplače u programu uživo.

- Izbace me nekada stvari iz takta, ali to je neprimetno nekome ko me ne poznaje. Dugo sam u televizijskom poslu i naučila sam da se kontrolišem. Na početku rada na televiziji dešavalo se i da se zaplačem uživo u programu, ali sam naučila lekciju, a to je da sam lice koje iznosi informaciju i da tu nema mesta za preemotivna reagovanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas